Tunisien

Ville bara skriva att vi har det jattebra solen skiner och vi njuter av varmen

Bra Dag :)

Efter att jag tvättat imorse och packat lite så åkte jag till jobbet, jag skulle vara med och stänga eftersom det är KappAhl Dagar, 25 % på hela köpet, man kna ju bara tänka sig hur mycket folk där va :)
Kom hem och plockade in kläderna från torkrummet, det mesta ska ju med till Tunisien. Jag har packat allt nu tror jag, jag tog inte med mig så mycket so jag trodde jag skulle ha. Massa saker kvar hemma som jag ville ha med mig. Jag packade ett ombyte för varje kväll och sen vanliga vardagskläder för att ha till stranden eller om vi vill gå på marknader eller så, slappkläder med andra ord.

Vi ska ju åka och jag är så himla glad, jag är dock lite orolig för R, han är otroligt flygrädd, tycker så synd om honom. Förut märkte jag att min tand gått sönder, så jag vet vad jag ska göra dagen efter jag kommit hem från semester haha! Tandläkaren som jag hatar, fii fan!

Imorgon är det jobb hela dagen, ska bli skoj att lära upp n¨ågon ny på Liseberg, vet inte om jag ska göra det, men jag vill gärna :)

Har ni tänkt på hur stökigt man har det hemma när man packar, jag som städade igår!


Full Rulle

Vaknade kl 9 imorse, gick ivög till Maria för att fixa mina naglar. Blev svart glitter och på varje ringfinger nagel står det Dior :) jag älskar dom så mycket att en kant gick av! Fattar inte hur!!
Kom hem och slänge i 2 maskiner med tvätt, har precis hängt upp dom och nu tvättar 2 makiner till, jag hoppas att jag ska kunna tvätta lakanen också, men som det ser ut så skiter det sig! Får göra det när vi kommer hem!

Jobbar 1630-19 idag, bara fö stänging, känns helt okej. Imorgon öppnar jag och på eftermiddagen jobar jag på Liseberg :)

Söndag åker flyget kl 6!! Jag ska börja morgonen med skumpa har jag bestämt. Från att jag sätter mig å planet så ska jag leva i lyx :) Jag ska ta All Inclusive på allvar ;)

Kärlek

Älskar Dig!

Spelar ingen roll

Egentligen förstår jag inte varför jag skulle bry mig om vad "no name" skriver, jag och de jag jobbar för vet ju vad jag tycker om mitt jobb och varför jag skriver mina små berättelser! Nog om detta!

Var på Liseberg idag, det va skoj, kul att få se alla nya som ska jobba! En hel del nya men inte på vår avdelning! Jag ska jobba lite då och då på Liseberg, alltid skönt med extra cash :)

Imorgon ska jag tvätta, packa, jobba och handla det sista på apoteket inför resan :) Söndag åker vi!

Kunder

Jag brinner för mitt jobb och hjälper alltid mina kunder! Finns ingen som går från butiken som är missnöjd. Jag tycker bara det är roligt att berätta. Men vadkan någon somheter "no name" och vara född 92 veta!?

Jag vet att livet inte är en dan

0-4a55d1fd5959c60edee84c53a76ac3a7.png

Kolla varifrån!

Jag vet att livet inte är en dans på rosor, det har jag väldigt klart för mig! Men i lördags när vi var i kyrkan så var det en person som skrattade och nämnde nedlåtande vad det var för jobb jag hade skrivit om på facebook! Jag svarade bara att man måste jobba för att ta sig någonstans! Så lågt! Varför ens stanna?


Mami, Mami

När du skriver i mina kommentarer, skriv ALDRIG "bara jag"!! Du är inte "bara"!!! Du är ALLT!

Idag skrev jag mitt kontrakt på jobbet som ställis :D 1 å´rs kontrakt, känns bra :D

Dagens händelse är att en kvinna handlar av mig, köper två t-shirts, paketpriset är 199 vilket ajag förklarar, samtidigt frågar hon om hon kan anv sina rabattkuponger, jag säger att det inte funkar eftersom det redan är ett erbjudande. Jag ser på henne att hon inte förstår, men hon betalar och går,
Efter 5 minuter kommer hon tillbaka och frågar varför det blev 223 kr (hon köpte ett paraply också). Jag förklarar snällt att dom kostar 199 kr för två st, hon tittar på mig som om jag vore ngt jävla ufo. Så börjar hon prata om sina rabatter och jag förklarar igen att dom inte kan kombineras med andra erbjudanden. Efter att hon varit tyst och tittat på mig i 4 minuter så säger hon "Jag förstår dig inte" och blir sktsur! Det är väl inte mittt fel att hon inte förstår svenska?!?"

Hos mamma och pappa

Sitter i mitt gamla rum hos mamma och pappa vid den stationära datorn. Jag saknar det lite faktiskt, har inte sovit i min gamla säng sedan 24 november 2006! That´s a long time!

Mamma, pappa, sis och Krste var i kyrkan på morgonen, jag och riste va där igår så vi bangade. Var hos mormor för en stund sen, hon hade vixat lite lunch :)

Ska strax hjälpa mamma med maten, det kommer bli en hel del folk här. Får se hur länge vi är kvar eftesom ja ska jobba imorgon!

Adios!

Påsk

Imorgon är det Ortodox Påsk :) Med andra ord, det är jag som skall fira påsk. Pappa firar namnsdag och det är verkligen n stor grej så det kommer vara massa gäster hos dom imorgon :)

Ikväll ska vi till kyrkan i Bergsjön, man skall tända ett ljus och gå efter rästen tre varv runt kyrkan med ljuset :) Det är mygit och så träffar man massa roigt folk :) Man kan dra dit imorgon också, men jag tror inte vi ska det.

Jobbade idag, full rulle som vanligt, har dock ingen rolig händelse från idag!

Ny dag Nya Tag

Vaknade vi 9 idag, Riste hade redan gått till Sven för att hjälpa honom med hans fönster på huset! Jag käkade frukost och nu sitter jag här och undrar vad jag ska ha på mig till jobbet. Ibland känner jag verkligen inte för att fixa mig så himla mycket.

Ikväll och imorgon bitti ska man till kyrkan, det är ortodox påsk. Jag och Riste ska dit ikväll, mest ungdomar då, så det blir lite roligare. Imorgon ska vi hem till mamma och pappa eftersom det är pappas namnsdag :) Ska bli roligt!

Jobbar från 12 idag till 16, inte så farligt och imorgon är jag ledig :)

Nu ska jag grävai garderoben :)

Katrin Zytomierska

Hon har en blogg som jag följer konstant, men hon har även sin hemsida www.katrinsgoodiebag.se där man kan vinna goodiebags med massa fina saker!

Förra veckan ann jag en påse med massa produkter för håret från Loreal :)




En tanke

Hur kommer det sig att många människor som läser på universitet och högskola tror att de är mer värda och har högre status än andra? Jag har fåt höra från flera håll att vänskap har runnit ut i sanden pga av att en person går på högskolan och är välutbildad, den andra vännen i fråga är bara en arbetare! Jag blir så himla trött, för fram till igår hade ingen av dem jobb och nu plötsligt så är denna viktigare! Alltså från att ha varit bästa vänner till ingenting. Jag förstår inte, värdesätter man inte sin vänskap och det man haft?! Kanske bara är jag som tycker det är konstigt!? Ska kanske avsluta min vänskap med lite folk eftersom jag är Ställföreträdande Butikschef! Vad säger ni?

Dagens händelse var när en kund är inne i butiken, hon plockar bland kläderna och hänger det hon gillar i sin hand. Hennes barn sringer ut ur butiken, hon springer efter med kläderna i handen och larmet börjar tjuta utav bara fan! Hon ställer sig frågande innanför larmbågarna och säger "Varför piper det"!!!

Shoppingbegär

Det är lite jobbigt att jobba i en klädbutik. Speciellt när de har klättrat på stegen och börjat köpa in snyggare och snyggare kläder. Jag jobbar ju där och är Bitr Butikschef, jag måste ju hålla mig uppdaterad....funkar den? Haha!

Dagens Händelse

Dagens händelse börjar egentligen i förrgår.

Det kom en kvinna och köpte en skjorta på rea, allt var frid och fröjd. Igår kom hon tillbaka med skjortan på sig och sa att en tråd har börjat släppa. Kappahl har som policy att ta tillbaka de flesta reklamationer. Hon ville byta skjorta och ta på sg den nya på en gång. Hon bytte om och kom med den trasiga i handen och den nya på sig. Betalade och gick.

Idag kommer hon tillbaka, min kollega står i kassan. Kvinnan förklarar att hon köpt skjortan (som hon bytte till) igår och att hon haft på sig den frn butiken och hem, men hon tcykte den var för stor när hon kom hem så hon vill byta tll en mindre. Kollegan förklarar att den är använd och därför gäller varken byte eller öppet köp. Bakom kunden står en ung tjej som vill ha samma skjorta i den storleken som hon har på den hon haft p sig och vill byta. Min kollega ropar på mig och även jag förklarar för kunden att hon inte kan byta den eftersom hon haft på sig den. Då säger hon "men det står på kvittot att jag har 7 dagars öppet köp och bytesrätt"....förstår ni?? Hon tror alltså att öppet köp och byte även gäller på kläder man haft på sig!

Jag blir så trött!

Såhär kan det se ut när man är s

1116d8a6f70edb130f4f831431f0be56.png

Kolla varifrån!

Såhär kan det se ut när man är ställföreträdande haha! Har rast just nu! Det har blivit en hel del Är det halva rea? Men jag har börjat koppla bort dom! Bra för mig :)


Full rulle!

Idag vaknade jag vid 06, gick upp i ett ryck åt frukost och förberedde allt som skulle tvättas! Slängde i lite kläder i maskinerna och sedan bar det av till Willys! Det bästa jag gjort hittills är att åka och handla kl 8.30, var klar där kom hem och fixade maten och ner till tvttstugan. Nu väntar jag på att kläderna ska torka och sen kommer det värsta VIKA KLÄDERNA!!! Det räcker när jag viker klädr på jobbet tycker jag, ska s om jag kan anställa någn som kan vika dom!

Vår kära fågel Zoki har ag släppt ut lite, han har satt si på sin plats på en av ramarna! Igår gjorde han NR 2 bakom ramen haha, Riste flippade såklart! Haha!

Mamma erkände prcis att jag har rätt som vanigt haha!

Igår fick jag använda min nya titel Biträdande But Chef :) En man från Arbetsförmedlingen som ville träffa ansvarig i butiken. Det var jag igår så det var skoj, jag tycker att jag var duktg :) Även om han störde mig mitt i maten! Haha!

Jag ska köpa lite berlocker till mitt Pandora armband :) Idag ska jag köpa ett par byxor och baddräkten som jag kollat på. Grannbutiken i Angered säljer fina smycken och klockor! Har sett ett par "Chanel" örhängen, ska köpa mig ett par :)

Inbördeskrig!


Kvällens tema - Pengar

Jag tycker om att ha mycket pengar, gärn så mycket så man kan slösa på lite onödiga saker. Gärna en väska eller två, som om man inte hade nog med väskor. De får gärna vara lite dyrare också. Jag använder ursäkten att snygga designerkläder inte görs i stora storlekar så då får jag köpa designer accessoarer istället, tex min D & G Klocka :) Sedan jag var liten har jag fått det jag velat ha, på ett eller annat sätt. Detta betyder inte att jag är som tjejerna i My Sweet 16 att pappa köper en bil för 2 mille och sånt. Jag fick en bil när jag fyllde 20, det var en Peugeot Cabbe :), jag har alltid fått de senaste mobilerna m.m. Nu när vi köpt lägenhet så tänker man på ett annat sätt, det finns andra saker t.ex. räkningar som man måste betala istället för den där onödiga väskan :( Tyvärr! Men det jg egentligen vill komma fram till är att man uppskattar saker på ett annat sätt nu eftersom man själv får jobba för att köpa det an vill ha, t.ex. lägenheten eller vår bil. Det betyder inte att jag inte gillar cash, I love it :)

Dessutom är jag fashinerad av människor som sitter på mycket pengar eller unga människor vars föräldrar har mycket pengar som deras barn kan spendera hejvilt! Tänk att vara 20 år som Blondinbella (är hon 19 förresten?) hon har visserligen tjänat sina egna pengr men hon kan göra vad hon vill, bryr sig inte ett skvatt! Eller alla i The Hills, dom kör runt i sina fräsha "rides", gå i sina Lobutin Heels och har sina snygga Chanel-väskor på axeln. Tat´s their life liksom, vem fan bryr sig om dom vanliga människorna.

Vem vet nångong kanske man själv går runt med en chanelväska och Lobutin heels, jag menar så snabbt som livet rullar just nu så kan den drömmen inte vara långt borta!

Uppskattning

Dom senaste dagarna har jag fått många fina ord på min blogg. Man blir glad av att läsa detta och man får mer energi att skriva, specielt när det har varit torka på idéfronten ett tag! Jag skall försöka uppdatera bloggen med något intressant varje dag. Varför inte en händelse från jobbet! Dagens händelde kan jag kalla inlägget haha! Jag skrattar varje gng något händer på jobbet som man egentligen borde bli arg för. Det kommer s¨å många dumma frågor så jag ibland börjar undra vilken planet dessa människor kommer från! Katastrof!

Slog upp Kappahls senaste kollektion Vintage Stories på Google. Det var roligt att läsa alla bloggares kommentarer, alla är positivt överraskade. Jag tycker att många av plaggen är jättefina, men de är i så ljusa färgr, är man inte solbrännd som skull jag i ala fall bli kritvit! Men jag köpte ett par örhängen, armband och en brosh ur kollektionen i alla fall,
Imorgon ska jag shoppa lite till, en baddräkt til Tunisien! :) Ett par byxor också, älskar svarta jeans och dessa är på rea :)

Slampilicious!

Jag forsätter på temat från igår. Min syster skickare ett sms till mig tidigare idag och berättade att hon träffat en gemensam bekant på stan. Tjejen har precis gift sig och kommit till Sverige från ett land i Öst-Europa. Detta som jag skrev igår gällde ju tjejer som klär sig slampigt på fester osv. Men denna tjejen hade sett ut som en Polsk-Hora mitt på stan! Jag började skratta, för jag har sett bilder på henne från "hemma" och det var så sant, hon har tagit med sig stlen till Sverige!

En ny grej som jag märkte p jobbet. Unga mammor, eloge till dem att de fortfarande är barn och har egna barn. Men dessa invandrartjejer som jag sett är inte mer än 18 år, råspacklade, skyhöga klackar, stylade på alla sätt. Klart man skall vara snygg och allt men min poäng är att de bär runt på sina barn som om de vore en accessoar! Kära människa, ta hand om dig oc va snygg men man behöver kanske inte överdriva!?

Jobbade idg 12-19, det kändes som att jag hade jobbat i 4 dagar utan avbrott. Vår midseason-rea har börjat och nu har vi börjat med Halva Reapriset! Herregud vad människor kan vara jobbiga. "Är det halva rea" "Är det rea på rea"!!??? Men för fan det står ju klart och tydligt på skylten "HALVA REAPRISET PÅ ALLA REAVAROR"! Jag vet mcket väl att kunden är kung och det är de som gör att jag har mitt jobb, men ngon måtta får det ju vara. Kläder på golvet och katastrof i prvrummet, trots att vi är väldigt duktiga på att plocka ur provrummen. Jag tog en bild på kaoset i ett provrum, ska lägga up den lite senare!

Tar upp ett bra tema i ett senare inlägg! Var bara tvungen stt skriva av mig lte!


Partyprinsessa

Jag har alltit tyckt om att festa men jag har aldrig varit en riktig partyrinsessa. Mina favoritfester är Makedonska efter det kommer alla former av balkanfester. Jag började gå på Makedonska festivaler när jag va 14-15 då var en liten tjej bland alla vuxna, de vuxna va 18+. Fram till för ngot år sedan så missade man inte en enda fest, det var ju tabu att missa. Man skulle bestämma outfit och smink och allt skulle vara perfekt. Det fick inte vara en outfit som man redan hade haft på sig en gång (nte för att man är bättre nu), men outfiten skulle vara snygg inte vulgär.

Om man jämför detta med dagens fester och framför allt tjejer, allt laneras man planerar tom att bli så jävla full, outfiten skall vara  vulgär, ju mer uringad och naken desto bättre. Killarna ska ju ha något att kladda på. Detta är alltid 15-16 åriga tjejer. Det roligaste är att tjejerna blir fulla och då tillåter dom killarna att kladda, men även om de inte är fulla så finns tuttarna uppe vid hakan för att killarna ska ha något tt titta på. Var frsvann den makedonska tjejen som var classy, hon fanns där för 4-5 år sedan, tänk vad stor skillnad det är! Jag blir fan mörkrädd!

Föräldrarna till dessa tjejer, säger dom inget när de ser sina barn gå hemifrån till festen eller är det som jag tror, de klär sig i något annat hemma men gr över till en kompis för att byta om?! Ingenting förvånar mig!! Tyvärr

Framtiden

Nu har jag precis kommit hem från den viktigaste intervjun i mitt liv. Min framtid ligger i deras händer, jag har levererat och det är deras jobb att bestämma. Jag var mig själv, jag var nervös men framför allt var jag otroligt glad! Det var som H hade sagt, de är själva inte mer än människor men de kommer också att grilla dig lite.

Som vanligt på intervjuer gällande arbete och skola så kom den eviga frågan upp "Vem är Vesna?". Jag svarade mitt bästa och det kändes som att det gick hem. Fick även en del frågor om hur jag är som ledare och hur andra ser mig som ledare. Jag vill givetvis uppfylla kravem som andra ställer på mig det innebär att så som adra ser mig, det r så jag ser mig själv också, om inte detnu är så att dem ser mig på ett otroligt kostigt sätt.

Nu ska jag lämna detta bakom mig 3 veckor och fokusera på min och Ristes kommande semester. 1 vecka i Tunisien. Det skall bli så otroligt skönt att bara få lämna Sverige och inte tänka på något. G från rummet och komma tillbaka och sängen är bäddad, att slippa laga mat! Vi bokade All Inclusive och det tycker jag att vi verkligen ha förtjänat!

Jag har börjat fundera på Makedonien, det hade faktiskt varit så himla skoj att åka denna sommaren, få gå på bröllop och njuta av Ohrid. Så mycket som man kan njuta då förstås! Men vad är väl en bal på slottet som Askungen säger haha!

Vidare en annan tanke som jag skrev om för ett tag sen. Varför kan inte folk vara glada för ens framsteg!? Mamma var så glad, Riste var ännu gladare och min Sis va superglad, även många av mina vänner. Men andra människor som man träffar varje dag var inte ens generösa med ett Grattis. Jag är nu Ställföreträdande Butikschef och alla uppgifter om det innebär. Jag kommer ge mig in i leken helhjärtat sen om folk inte gillar det så kan dom fundera lite...

Well, jag ska sätta mig lite på balkongen nu! Skriver mer alldeles strax!

Kärlek

När man ser tillbaka, jag tänker bara HERREGUD! Var jag dum i huvet eller!?

Så som mitt liv är nu är det näst intill perfektl det fattas bara en sak! Jag älskar min man, mitt jobb ä hur bra som helst, vi har köpt en lgh. Ändå är man inte riktigt nöjd, man ska heller aldrig vara nöjd, allt kan alltid bli bättre, man ska själv vilja ha det bättre! I want!


Ligger i sängen och har riktigt

-6f898bdfc1e41bd91a63593d941478d.png

Kolla varifrån!

Ligger i sängen och har riktigt tråkigt. Solen skiner ute men Riste är så tråkig! Tänkte åka in till stan lite, får se :)


Bloggfixare :)

Jag hållit på och fixa min bakgrund i 2 dagar nu!

Igår va vi hos Dani på föedelsdag med syrran :) Kul o få träffa tjejerna, det var ju ett tag sen!

Nu har jag blivit vald till vice butikschef, grattis får man väl säga med tanke på att ingen annan sa de haha

Under...

...konstruktion!

Det kommer bli bra haha!

Riste är och fiskar en fin långfredag som denna, ag ska börja med att gå igenom garderoben!

Fint besök

Åh jag har fått fint besök på min blogg!!

Vad glad jag blev...nu MÅSTE jag ändra layouten haha

Layout

Jag ska ändra min layout imorgon, får se hur de går

Sanna Repliker

Vissa repliker som finns i filmerna är inte bara sanna i filmen, dom är riktiga i verkliga livet också. Tänkte på det förut, det jag tänkte på mest är "Everythng you sau and do can be used against you". Detta innebär att hur snäll du än är och hur mcyket got du gör, så kan ändå någon använda det mot dig! Helt jävla sjukt!

En annan sjuk sak är tjejen som det står om i tidningen, 20 år och mördad. Hon gick på Utmark samtidigt som mig, jag vet mycket väl vem hon är. Det är helt jävla otroligt. Denna killen som är anklagad, hur jävla påverkad och förbannad och llt vad han nu kan ha varit så kan han inte ha ett enda motiv till att döda den stackars tjejen!! Sorgligt är att man förmodligen aldrig kommer att få veta sannningen om va som egentligen utlöst hela detta scenario! En sak vet jag och det är att han förtjänar att ha sin bild på alla spårvagnshållplatser! Samt att torteras, så det gör riktigtjävla ont!!

Var i Borås imorse med Riste, han gjorde teoriprov, men tycker gick det inte så bra :( Men det blir bättre nästa gång :)

det va väl allt för idag!

ett av mina senaste köp :)

0-44f72a7a8defb062afced9cc3b968863.png

Kolla varifrån!

ett av mina senaste köp :)


Morsning

Dom har stängt ner Blondinbellas blog haha, nödvändigt!

Jag ska jobba 10-19 idag :) ganska gött att ha en heldag!

Ska fixa mej nu, skriver när jag e på vagnen :)

Karriär!

Det är det enda ordet jag har i mitt huvud just nu!

Mitt mål är inställt BUTIKSCHEF!

Jag kommer lyckas...bara så ni vet!

Sun Sun Sun

Det är så skönt ute!

Vaknade ganska sent idag, satte i tvätten i maskinen och drog med min make på en promenad! :)

Bytt gardiner o såna hemmafrusaer så ska jag börja med midagen nu :D