Bloggar

Gomorron!
Vaknade för en stund sen, mina grannar som bor en våning upp, de gör alltid något kl 8 på morgonen. Flyttar möbler tror jag, för det låter som fan! Så det spelar ingen roll om man är trött och vill sova, du FÅR inte sova! Punkt slut! Jag tycker det är pinsamt att gå upp och säga till, då får jag väl skita i att sova då!
Jag funderade på fenomenet bloggar, du får följa en människas liv till punkt och pricka nästan. Det finns många som inte utelämnar så mycket, det är ju sådana bloggar som vi alla tycker om. Man vill ju veta mycket och när man läser dagligen så tror man ju att man känner personen väldigt bra!
Det som jag också tycker är intressant är vad folk gör för att uppnå tusentals besökare och få en massa gratis saker from företag. Vi har ju fröken Kissie, som i stort sätt gör allt, men frågan är om det är så att Alexandra står för att det Kissie gör, vi har ju flera gången hört att det är hennes alter ego. Hon har ju nått dit hon vill i alla fall, sveriges största blogg!
Blondinbella gillar jag, hon är en drien tjej som verkligen gör det hon vill, sist fick ho ju ett miljonkonstrakt med Spotlife, vem hade tackat nej till det liksom! Inte jag i all fall!
Anagina, mycket roligt! Hon kör såna skämt som funkar hos mig, detta har gjort att jag går tillbaka till hennes blogg flera gången per dag! Någon mste vara sig själv i blogvärlden, det är hon verkligen!
Well, nu måste jag kommentera Prinsessan Madde, jag tycker fan synd om henne! Jnas, varför fria liksom när man varit otrogen, jag är inte riktigt med på noterna!

Lyxat

Varit i stan idag med min kusin och fixat naglarna! Tänk att en så liten sak kan göra en så glad :)

Dålig på matte

Jag hade en kund för ett tag sen, kvinna 40 år ungefär.
Dagen innan had vi haft halva reapriset och dagen efter var det ett nytt erbjudande med 30% på alla herrplagg. Hon kommer till kassan och säger, - Jag vill lämna tillbaka domhär byxorna och få 30% när jag köper dom igen.
Jag sa att hon har ju fått 50% redan och vill hon ha 30% istället så får hon betala till. Men hon fattade verkligen inte, vi dividerade i flera minuter. Hon gick ner på herravdelningen och kollade igen, jag gick efter. Hon fortsatte med att hon ville ha 30%, men jag sa att hon fått 50% det är ju billigare än 30%, men hon fattade inte!
Efter 15 minuter hör jag "ahaaaaaaaa", men hon fattade fortf inte!

Begagnad Jacka

Kommer in en kund och går fram till kassan, hon klär av sig jackan
Kund - Hej jag vill byta storlek på denna jackan.
Säljare - Men du har ju haft på dig den, du kan inte byta då
Kund - Ja, men bara en gång...snälla
Ibland undrar man!

Jobbhistorier

Vi va och bowlade idag med jobbet och efter det åt vi god mat. Va på Star Bowling. Skitbra, sist va det min möhippa när jagv a där :)
Vi skratttade och skojade, nu komjag på en rolig grej. Jag ska skriva kundberättelser i min blogg :)

Roligt med jobbet!

Idag ska vi ut med jobbet en sväng, vi vinner ju små tävlingar titt som tätt med bra priser. Så denna gången är det en vinst och det känns skoj!
Vi ska bowla och efter det äta lite mat, kul att umgås med dom nya som kommit till butiken, man jobbar ihop varje dag men hinner ändå inte göra så mycket tillsammans, man slänger iväg lite ord då och då! Men som sagt det ska bli riktigt skoj!
Är inne på tradera, har precis budat hem ett skal till min iPhone med massa diamanter, det ser så snyggt ut och jag hoppas att det är lika snyggt när det kommer hem!
Va hemma hos mamma och pappa igår, hjälpte Nate med hennes favours till bröllopet, det är ett litet knyte som alla sk få, när man får det så ska man ge en peng. Valfritt med pengarna givetvis, men alla får ett knyte. Dom blev jättefina!
Nu har jag lite kläder att vika!

Soft lördag

Riste va på fiskepremiär imorse, kom hem med två fiskar som smakade gudomligt efter att jag fixat dom såklart ;)
Jag hann med ett och annat medan han var iväg, bl.a handla på Willys och tvätta! Kom precis på att kläderna fortfarande hänger där nere, men jag tar det imorgon! Har ju ändå inget bättre för mig :)
Brukar ju följa lite bloggar, Blondinbella, Kenza, Katrin men nu har jag hittat en ny AnaGina! Hon kör med sjuk "bl*tte humor", den går hem hos mig som fan! Har inte skrattat så mycket på länge. Det är roligt nör folk bjuder på sig själva och inte ska vara s jävla perfekta hela tiden! Hon bjuder verkligen på sig själv!

Igår va jag hos Suz och färgade hennes hår, idag sågs vi hon mamma och pappa :) Imorgon ska vi hem till M och G, dom fick ju en son för ett tag sen, så vi ska gå och titta till honom :)
Jag och R har bestämt oss för att köpa en sak om vi hittar det med bra pris, men jag säger inget förrän lite längre fram :9 Det ska bli skoj om vi lyckas :)

Ledig

Nu är jag ledig 2 dagar!
Min kusin från Makedonien kom i måndas med sin kille, jag blev så himla lad när jag såg henne och ännu gladare när jag såg dem ihop. De såg verkligen kära ut och det är ju så det ska vara :)
Idag ska jag tvätta och dammsuga och annat såntdär roligt, imorgon ska syrran prova sin brudklänning igen, struken och klar. Då får vi se det slutliga resultatet!
Jobbar helgen som vanligt, förmodligen blir det makedonsk fest på lördag, men vi bangar nog Parken!
Caos!

Har förnyat min skogarderob idag! Riktiga ...

img_0034 (MMS)

Har förnyat min skogarderob idag! Riktiga fynd 229 kr styck!


Jobb

Jag har varit ledig så mycket de senaste veckorna så det är otroligt. Jag va sjuk också, så man hann inte göra så mycket dock! Men idag ska jag äntligen jobba och det med Mariam, jag har saknat henne så mycket! Hon fick ju sluta, men nu fick hon en tjänst igen och det ska bli så skoj! Dagen kommer gå snabbt!
Imorgon jobbar jag också men det är som en vanlig lördag, det är idag och på måndag som det är röd dag!
Imorgon ska jag hem till mamma också och hjälpa henne att förbereda inför söndag då dom ska ha gäster, vi firar påsk då! Efter det ska vi med morbror och hans familj till kyrkan, på kvällen!
Måndag är en stor dag, jag berättar mer om det på söndag!

Påsk

Det är redan påsk, man kan inte tro det!
Jag har färgat ägg idag, enligt ortodoxa tron ska man göra det idag eller imorgon! Dom blv så fina! Ska slänga upp en bild på dom sen!
Lördag är det kyrkan!
SKulle till klubben idag, men det kom lite oväntade saker emellan