Shopping

Träffade Ance, innan dess lite shopping!

Det blev en klänning, två kjolar, ett linne och en söt t-shirt! Perfekt för Ohrid!

Snooook!

Mamma snokar!

Lite kafica

Blir en kafica u gradu med Ance sen!

Working girl

Hello Lovers!

Sitter på jobbet med mamma, hon börjar jobba heltid idag! Härligt med sällskap tycker jag, har ju suttit i min bur helt ensam annars sen februari! Katastrof!

Jag är så trött så det är helt otroligt, har nog inte varit såhär trött på väldigt väldigt länge. Men det blir väl så när man håller igång med alla bröllopsbestyren! Vi gjorde klart små godisknyten som ska ligga på allas platser i festsalen. 300 stycken, hoppas att dom räcker, annars blir jag galen!
Sakta men säkert så börjar folk ringa ochy anmäla sin närvaro, det är så roligt när folk ringer, då kan man kryssa för en till som kommer. Det viktigaste är att det kommer mycker ungdomar tycker jag! Det är då det blir hög nivå på bröllopet! Det blir det annars också, men med unga så är deet lite roligare!

Imorgon är min sista schemalagda tid på Liseberg, efter det skall jag vara ledig varje helg fram till jag åker. Skall sakta men säkert börja packa ner alla nya kläder som jag köpt och inte behöver använda här i Sverige. Köpte ju 3 resväskor så dom kommer passa utmärkt. Skall försöka få ner antalet skor detta året, men nu när jag tänkter efter så har jag ju inte så många. Behöver dock köpa ett par tofflor till!

Ska köra en liten bilduppdatering på allt som är förberett för bröllopet, dock inte bild på klänningen! Den är superhet och superhemlig! Ryser bara jag tänker på den! Ligger hemma i ett lakan och vilar!

Åhhh

29 dagar kvar tills jag åker!

Mare åker ner till sin älskling idag, lyckos henne! Jag vill okså vara i Makedonien!

Jag kanske ska börja göra en lista på allt man behöver, jag har ju precis köpt 3 resväskor att kunna packa i! Hahahha!

Hämtar klänningen sen!

Det är här - Klänningen

Jag fick min klänning efter mycket om och men. Åkte och hämtade den med mamma. När jag såg den blev jag tårögd! Den var inte långt ifrån perfekt! Behöver fixa axelbanden bara opch en hake på rumpan för att släpet ska kunna hållas uppe på ett snyggt sätt. Till klänningen köpte jag en lång slöja till rumpan ungefär! Syr en väska helt själv, får se hur det kommer gå bara!

Zlate och Tanja har fått en Anastazia, Vesna och Dragan en Leo och Suze & Alek ska också ha en lite Dimoski/Dimoska, så himla gulligt!

Väntar på svaren frö inbjudan till bröllopet, det är inte speciellt många som har svarat! Men dom har ju 1 månad kvar på OSA datumet. Får se sen hur vi gör, känns segt att behöva ringa alla! Jag vet dock att Maggan inte ska komma och det är inte så roligt!

Festivalen imorgon, ska åka med morbror, moster, sis och Riste. Suze och Alek ska också dit förhoppningsvis så det ska bli en rolig kväll! Ska göra mina naglar imorgon också!

Well gotta work!