Kenza

Kenza har en tävlig om dvd-boxar med the hills!

Vill så gärna vinna eftersom jag sett varannat avsnitt och jobbar alldeles för mycket för att catch upp-. Nu ska jag och mamma på semeser, passar perfekt att ha med boxen för att titta på kvällarna medan snön faller utanför :)

http://kenzas.se/2009/december/tavling-the-hills.html TÄVLA DU MED

Stek :)

Steken solar i ugnen och jag städar lägenheten, jag ska göra ordning i vår walk-in.closet också!

Mp3

Laddade över musik och så låser sig skiten, blir så arg för jag hade planerat att ta en lång promenad imorgon med musik :)

Well, glöm inte tävla ;O

Tävla tävla ;)

Glöm inte tävligen längre ner ;)

 


Vinsterna

Här kommer armbanden, man får välja 2 st och materialet är skinnimitation!

Bilder - kappahl.com






 

 














Tävling

Dags för tävligen! Börjar med en liten tävligt med en liten vinst, men med tiden blir det fler och bättre vinster!

 Ni vet var jag jobbar så jag tar en jobbrelaterad fråga!

KappAhl har satsat lite extra på en exklusiv kollektion, vad heter kollektionen?

Kommentera ditt svar och en kort motivation om varför just du ska finna två av de fina armbanden! Skriv även vilken färg du vill ha på armbanden!

Tävligen avslutas imorgon kl 20!


Lycka Till!


Tävling

Ikväll ska jag lägga upp en tävling med ett nice pris :) så ni får hålla koll

Goood Morning!

Den är inte så good, men så är det ibland! Jag hade verkligen inte tackat nej till att sova 3-4 timmar till! Men jag drömmer konstiga drömmar dom senaste dagarna, måste kolla upp vad dom betyder i en drömtydar bok!

Jobbar idag 10-16, tror det kommer vara ganska lungt, men vi får se man ska aldrig säga alsrig eller ta ut vinsten i förskott haha

Nu ska jag byta om

Besökare

Antalet ökar ju, men inga kommentarer haha!

Jobbade 12-19 idag, skulle egentligen varit ledig, men jag hade ingen aning om dt så jag hoppade in för att jobba lite istället. Va ledig 6 dagar, så nu behöver jag inte förlora så mycket på det!

Va hemma hos mamma och pappa en stund också. Alltid lika mysigt!
Jag och mamma planerar MK lite, det ska bli så skoj!

Hände inget speciellt idag, varken hemma eller på jobbet!
Eller jo, vi har en tunika som är med på en reklam, jag tror hela göteborg har ringt till butiken för att få tag på den. På en tunika står 4 personer i kö! Haha!

Snöstorm

Idag fixade jag med snö i skyltfönstret och det blev såhär


Dagens meny

Jag håller på och bakar bröd, ska laga mat sen.

Förrätt - Sopska Salata med feta ost

Varmrätt - Fläskfile med div kryddor och potatisgratäng, till det stekta morötter

Efterrtt - Baklava kanske ;)


XLNT samtal

Inom företaget har dom gjort så att man skall jobba två dagar i butik, gäler alla de som jobbar på huvudkontoret. Vldigt skoj tycker jag eftersom de får en inblick i hur det är att stå i butiken och de får se sina plagg som e designat osv.

Igår hade vi besök från en kvinna som var chef på XLNT och Acc avd, jag blev otroligt glad eftersom jag handlar mina kläder på XLNT (stora storlekar). Hon undrade vad jag tyckte och hur jag uppfattar kunderna som är hos oss och vad de tycker om kollektionen. Vi diskuterade fram och tillbaka, hon avslöjade lite guldkorn som kommer till våren. Allt lät så himla fint, så jag trr det kommer bli en dyr vår för min del haha! Som om vintern va billig!
Det är alltid skoj med chefer som lyssnar och vill höra ens tankar.

Idag är jag ledig, ska laga mat och baka något men jag har inte bestämt mig för vad äN!


Luftslottet

Var å bio igår med mamma och Sis! Såg på sist filmen av Stieg Larsson. Ni vet hur man är, har sett dom två första och nu förväntar man sig världens grej av den sista filmen! Men ooh nej! Den va sååå låååång och dom drog ut på allt så mycket, man väntade bara på att dom skulle komma till saken. Jag rekommenderar den bara för att det är den sista, men annars hade jag faktiskt inte gjort det! Tyvärr!

Jobb idag kl 15-19 så det är en gansk soft dag, jag gick dock upp kl 8 för att tvätta! Det var väl sådär koj! Nu är det fan inte mycket kvar till det jag, mamma K och N väntar på :D ska bli så himla roligt!
Dock är jag fortfarande besviken för klänningen, men nu väntar jag på att den ska komma från en annan sid som jag hittade den på!

Blir inget tradiotionellt julbord med jobbet iår, tar en restaurang där vi kan välja vad vi villl äta själva. Mycket också för att tjejerna ska sluta! Blir så ledsen när jag tänker på det eftersom vi är en så himla bra grupp! Åh! Men vi får se va som händer, det ultimata hade ju varit att de får komma tillbaka pga av att det finns många som ska sluta eller vill göra något annat!

Well, nu ska jag äta frukost!