Mors Dag

SItter hemma hos mamma och pappa. Killarna gör något där ute, jag och mamma lagar mat haha! Riktiga hemmafruar!

Imorgon ska jag till tandläkaren måste jag påpeka igen! USH!

ESC

God Morgon!
Eftersom många har kommenterat ESC så måste jag också göra det!
Jag trodde att Armenien eller Grekland skulle vinna och en till som jag inte minns just nu, men jag trodde aldrig att Tyskland skulle vinna, jag tycker att låten va väldigt cheezy! Men det är verkligen en låt som sätter sig på hjärnan, det måste jag erkänna!
Makedonien gick inte vidare, det tycker jag att han borde gjort. För det va många låtar i finalen som var sämre än Makedonien. Gjoko som sjöng gjorde ett bättre jobb nu är när han vann i Makedonien, plus att kvaliten på ljudet var hundra gånger bättre!
Sveriges låt var bra, men det ska inte vara ballader som vinner ESC.
Just det, den tredje jag trodde skulle vinna var Frankrike, det kommer bli årets sommarplåga tror jag! Man vill ju verkligen dansa loss när man hör den!
I förrgår var jag och fixade mina naglar, har bytt tjej nu. Alltid kul med lite omväxling och få testa någon ny. Lägger upp en bild lite senare!
Idag är jag ledig och imorgon ska jag till tandläkaren, ush och fy jag är så himla rädd. Min plånbok är också rädd, jag vet att det kommer kosta! Man är så jävla dum och inte går till tandläkaren på flera år!
Jag ska krypa ner i min säng några minuter till!
Caois!

Angereds Nattta

Jobbade 10-21 idag, tro mig när jag skriver att jag är helt SLUT!
Nu ska jag sova!

Wow, ledig dag!

Idag är jag ledig, vädret ser lovande ut! Vilken kombination, annars brukar det ju regna när man är ledig för att man inte ska kunna gå ut eller något alls!
En konstig grej är att varje gång jag är ledig så vaknar jag så himla tidigt, sen är jag trött hela jäkla dagen, förstår inte vad problemet är, men hade jag varit på jobbet så hade jag dött innan jag hade kommit upp haha!
Det är mindre än 2 månader kvar tills vi åker till Makedonien, det ska bli skönt, men det är ändå Djerba jag längtar till, kollade bilder och olika sidor igår på google. Jag tycker att det ser fint ut! Tänkte vi skulle hyra varsin scooter med R och köra runt på ön, får se men det hade varit väldigt skoj. När vi va där sist så hyrde vi fyrhjuling, det måste vara det roligaste jag kört!
See ya

Update

Min kusin från makedonien är här, känns så himla skoj! Hon och hennes blivande är så glada, jag är minst lika glad för dem! I sommar blir det party :)
Jag har sökt till chefsutbildningen igen, va på intervju förra veckan, så nu ber jag till gud att jag kommer in! Måste få lite omväxling i livet känner jag! Jag älskar verkligen mitt jobb, det gör jag! Men ibland så blir det lite för mycket! Men nu sitter jag som på nålar till midsommar!
Vi åker till makedonien i 10 dagar, bara för syrrans bröllop! På väg hem stannar vi i Beograd hos ett par vänner, ska bli skoj! Sen jobbar vi 1 månad och åker 3 veckor till Djerba i Tunisien! Tänk att inte behöva lyfta ett finger i 3 veckor! Det är ju himmelriket! Där blir det riktig semester, de flesta vet vad jag menar när jag säger att det aldrig blir riktig semester i makedonien. SÅ är det bara!
Vi planerade att åka till Trpejca eventuellt när vi ändå är i OHrid, men vi får se vad vi hinner med!

Sommaren är här..

...hoppas jag!
Imorgon får jag se om den sviker mig för att jag är ledig!
Har anmält mig till en advertise sida, för att tjäna pengar på bloggen och mina 15 läsare, måste rikta in mig på nogt nu känner jag