Stress

Klockan ar 23:10 det ar tva dagar kvar till vart brollop! Nerverna har borjat visa sig, eftersom allt jag blir tillbedd att gora glommer jag bort. Vi fick idag tag pa Kumojte, for att andra och kolla med tiderna! Nu maste jag andra tiden hos min frisor, far dra dit kl 10 istallet for elva!

Fick ett jattefint BVLGARI halsband av min mamma idag, massa alsk till henne!

Imorgon kommer Meri och Dani till Ohrid, jag ska ut med dem ar det meningen, typ som en mohippa men har i Ohrid och inga utkladningar! Men just nu kannes hjag stressen i kroppen och jag vet inte vad jag ska gora! Hade ju varit skoj att ga ut och kaka alla tillsammans inkl Riste.

Skulle hamta en klanning som skulle sys upp idag, men det sket sig for den var inte fardig!

Fredag ska jag fixa min ogonbryn, dom e bush nu!

Puss

Svett

Sa javla svettigt det ar, nar man torkar sig efter dushen sa blir man svettig pa en gang! Kanner mig som en klimakterietant haha!

Den stora dagen narmar sig och man borjar marka det pa allas nerver, inklusive mina!

Annars har det varit mycket forberedelser sen vi kom hit, har varit ute 2-3 ganger och pa playan lika manga, jag har fatt farg men annu inte natt den fargen jag vill ha! Skulle till playan idag med Issa och Karro, men just nu ser det morkt ut, om vi inte drar dit senare!

Well, thats about it

Internet!

Jag har kommit fram och alla mar bra, men min kusins internet har inte funkt pa nagra dagar sa jag har inte pallat skriva nar jag vari pa internetcafe!

Igar va vi i pappas by Zavoj med Lidija och Kole, det va skitball, vi drack o kakade och snackade lite skit. Sa som det ska vara med andra ord.

6 dgr kvar till brollopet, sakta men sakert borjar svenskarna invardera ohrid and i hate it men vafan ska man gora!

Skriver mer imorn, kankse kommer upp ngn bild ockso >D