Mani Mani!

Jag har fått CSN, Riste har fått lön! Hur bra kan det bli! Men fan vad pengarna rullar ut snabbt! Helt sjukt!

2000 kr böcker
800 spårvagn
1000 räkningar
1000 annat skit

iiih redan 5000!!! Det är helt sinnes!

Gött när man blir rik :-)

I´m out!

Soft helg

Vi förlorade bowlingen igår! Helt sjukt, men ajde vad ska man göra, får skylla på att det va Ristes första gång! Dime va i alla fall riktigt duktig!

Satt hemma idag, orkade inte med så mycket. Baben har jobbat några dagar i rad så han är seg, ligger och sussar gott nu eftersom han troligen ska jobba imorgon också!

Ceca ikväll, har precis slutat! Tack Ance för låten!


I´m out!

Inställt

Jag, Riste, Syrran alla hade vi sett fram emot vår roadtrip ner till Skåne för att hälsa på Mare, Mace och givetvis gå på festivalen. Givetvis är det så att hela planen spricker, festivalen är inställd! Visst jag fattar, men fan va man blir besviken!

Bakade
morotslimpa idag, skitgod och så blev det en burek med purjo, spenat och sirenje! Fick full pott av alla här hemma, alltid lika skoj när det är uppskattat!

va ute en promenad med hubby förut, det va ganska skönt att gå i snön, som ett träningspass ungefär! Nu håller det sig till imorgon haha! Hade jag haft hunden hade det varit ännu roligare, den är så otroligt söt!

Ska in till stan med Ance imorgon, ta en sväng i affärerna, en lunch och en lång fika, det va fan inte igår! (Det va för 3 dagar sen) Men vafan det käns som om det va mycket längre!

Well, I´m out!

d-day

Imorgon smäller det, första religionstentan! Får se hur det går!

Sitter hemma annars och kollar på det "fina"
vädret!

Fattar inte människor ibland, man duger riktigt bra ett tag när dom inte har någon att vara med eller att slänga sina sorger på, sen när det plötsligt dyker upp någon, ja då kastas det gamla i papperskorgen! Man tackar och tar emot och meddelar som Justin sjunger "goes around comes around"!!

Annars är det inte något kul som händer! Vill åka på semester! Hade ju verkligen inte sagt nej, men jag minns listan ochjag får lugna mig lite, till vintern kan vi unna oss en skön resa!

I´m out!

Dreams

*andas ut* Shiiiet, blanda lök och vitlök så ska ni se hur många som där runt om er! Det gjorde jag, syrran ligger och halft kvävs ihjäl! Haha!
Varit hemma idag också, pluggat på så gott det går till tentan på torsdag, känns det bra när jag gör den så kommer helgen vara grymmt lyckad! Mer lyckad om Mace följer med på festivalen! Ska bli grymmt skoj! Vi ses i alla fall i Eslöv!

Annars e de dött på alla fronter, har så jävla tråkigt! Ska kolla lite resor, för att kunna drömma mig bort!

Jag och Riste har en lista

Bil
Bröllop
Lägenhet

Vi får se i vilken ordning allt kommer att hända bara! Håll tummarna!



I´m out!

Nice nails

Va och gjorde mina naglar i torsdags, känns bra! Svarta med grönt glitter!

Köpte en ny mobil, SonyEricsson M600i, lite handdator och allt! Ska strukturera in livet i mobilen! Men har inte fått igång mailfunktionerna än, ska försöka fixa det imorgon med SonyE! Man kanske kan blogga från mobilen här också, det hade ju varit grymmt! Promenera och blogga! :-)

Va i klubben, möte, intressant! Bruno läser min blogg! Hej Hej Dear!

Ska iväg till Goran och Julöija en stund,

I´m out!

Resumé

Lördagen åkte vi till Stockholm jag och min sonce, vaknade kl 6 (Vesna hatar tidiga mornar)! Kom fram på Arlanda och tog expressen till stan! Gick runt lite, vihade ju missat att det var minus 12 grader!! Hälsade på Dani på slottet, hon tog oss på en rundvandring, Riste gillade det!

Söndag kom resten av folket, vi va på kontoret, hemma hos Z & T och lille Maximus! Måndag blev det lite shopping, köpte alla hjärtas present till Riste, en beige mockajacka! Jättefin!
Åktehem sent, däckade så fort jag va hemma!

Ciao!

Stockholm

Åker till Stockholm på Lördag morgon med min sonce. Skall på SMURFIs möte på söndag, vi ville passa på att göra något kul tillsamman när vi ändå är där! Ska visa honom huvudstaden!

Skola imorgon, skall även packa och tentaplugga! Fii fan!

I´m out

Hemma plugg

Sitter hemma, har precis käkat frukost och kollat på en film på TV1000, D.E.B.S hette den, lite spion-action-lesbo-highschool film, helt okej!

Är inte i skolan idag, ledig med andra ord, dessutom är jag ledig imorgon också. Skall börja förbereda mig i tid inför min första religionstenta, känns ganska bra! Tänkte jag skulle fixa allt på första (har jag täänkt alla dessa åren)! Läste precis VR-Ebbas blogg, hon är i New York, så jävla kul när man känner igen vissa platser, jag vill också! Ska verkligen tillbaka, måste bara plugga klart först!

Har dessutom bestämt att jag skall gå Creatives nagelterapeututbildning när jag är klar med lärarutbildningen, nästa sommar då med andra ord, eller ja det blir väl nästa höst! Efter att vi haft vårt bröllop! Fan det längtar jag också till, ska bli så roligt, kollat på massa inbjudningskort och sånt! Klänningar, det finns såååå fina!!!

Well, ska på födelsedag idag också, en som vi e gudföräldrar till fyller år. Igår fyllde Ance år så vi va där en sväng! Nu ska jag plugga!

I´mn out!

4 days

jag försökte, och det höll i fyra dagar, jag mådde alldeles för dåligt och unde inte koncentrera mej!

på bio igår med srcus, smokin´ aces! sådä, ganska seg o så!

ha de godi

im out