Jobbar tiigare

Skulle jobba kl 13, men det bär av redan nu!

Ses ikväll!

MTF Ellos!

Jag har hittat den perfekta klänningen till nyår, den är så fin och så mycket style! Beställde den och sitter som på nålar tills jag får hem den. Ellos brukar vara duktiga på att skicka snabbt så jag fick ett paket för 3 dagar sen. Dock va inte paketet till mig! Nu ringer jag Ellos och ber dom kolla var paketet är! Det kan dom INTE göra, men när jag ber Psten kolla så kan dom inte ens hitta det kollinumret! Hon på Ellos säger att någon förmodligen få mitt paket eftersom jag fått någon annans! Hon va helt kall i rösten och erbjöd inte ens att hon skulle försöka hitta den och lösa det, utan hon säger bara "kan du inte hitta en annan klänning"! Nu sitter jag här helt besviken eftersom jag inte kan besälla den då min storlek är SLUT!

Så nu sitter jag här och kliar mig i huvudet, vet inte vad jag ska göra eftersom jag inte kan se nåon annan klänning som faller mig i smaken lika mycket som den!

Julstämning!

Idag har jag jobbat en stund. Kom hem och lagaetacos och spelade Bingolotto, eftersom jag vann förra veckan så tror jag att jag kommer vinna varje vecka haha! Kanske ska börja prenumerera på bingolotter haha!

Sedan gick vi up på vinden och letade upp allt julpynt! Granen är fixad och vi har satt upp ljusstakarna. Men R undrade varför vi inte hade lika fina ljusstakar som mammas. Det va skoj tycker jag, för våra e såna gamla träljusstakar och kostad typ 39 kr haha, mammas kostar väl 300 styck haha, så avancerade saker behöver vi inte än haha!

Jag ska nog skaffa lite glitter till fågelburen, stackars Zoki!

Ytligt!

Jag vet mycket väl att utsidan är det som gör att en människa bedömer dig. Jag vet också att ytan betyder mycket. Alla är inte strl 36 och så är det bara, take it liksom! Men trots att man inte är strl 36 så betyer det inte att man ska skita i sig själv och sin stil.

Jag har jobbat i butik sedan 1999 och varje år är det samma sak. Vissa kläder är snygga andra är inte så snygga. Tyvärr har det i de flesta butiker satsats på "tant-mode" när det gäller allt över storlek 44. Efter mycket påtryckningar till alla inköpare och designers i de stora kedjorna så har det blivit betydligt bättre har jag märkt. Det är roligt att kunna klä sig snyggt även om man inte är som idealet. Man ska givetvis tänka på vad man passar i också, men även försöka tänja gränserna lite.

Det jag försöker komma fram till är att, trots att inköparna och de stora kedjorn nu får in fina kläder i stora storlekar så tror ändå dom som är större än 44 att dom måste klä sig fult! Många gånger när de kommer in och ställler sig i kassan för att betala så får man höra att det inte finns något för dem! Nu är mitt mål att försöka fräsha upp dessa kundr och få dom att s utanför alla stora tshirts och tantiga kläder. Jag har lyckats med en del och dom har upskattat det otroligt mycket. Det är efter sådan kunder som man förstår hur mycket man älskar sitt jobb!

Diskussion

Ikväll ska jag diskutera stil!

Möte

Det var inte igår jag va på möte, men idag va jag! HSB hade årsmöte för sina medlemmar! Jag kommer in tillsammans med min granne Therese. Vad ser vi om inte 88 vithåriga pesionärer, vi sänkte medelåldern till 70 istället för 80 haha! Dom började med mötet och när det kom till alla nya ledamöter och moioner så höll man på det som varit och behöll det så! Orkar inte ens skriva om det!

Annars jobbade jag 11-17, vi har 25% på hela köpet på Kappahl så det va full rulle md massa städning, man hinner inte med så mycket mer. Helst vill man kunna hjälpa alla kunder samtidigt också, men ibland inser man att det inte går!

Ska stryka lite kläder strax, R ska på julbord imorgon! Så kul att han ska gå, jag har aldrig vari haha, lär inte gå detta året heller! Dom ska vara på Golden Days tror jag om jag inte läst fel! Får han umgås lite med sina kollegor på fritiden, det kan ju alltid vara lite skoj!

Idag hade Mary Kay ett bord på jobbet, dom bokade klasser och så, det verkade skoj så jag bad Petronella kontakta mig så kunde hela jobbet ha kurs samitidigt, hade varit jätteskoj. Eller varför inte samla väninnorna. Jag fick ett presentkort på 200 kr också som man kunde handla för vid klassen! Men jag glömde det på jobbet, hoppas det är kvar!

Nu ska jag iväg!

Shopping

Eftersom jag vet att jag shoppar för mycket NOT så ska jag va så duktig idag att jag ska lämna tillbaka ett par skor ;)

Return

Ja, nu är jag tillbaka på jobbet. Började med en ganska lugn dag men nu kommer 2 medlemsdagar med 25% på hela köpet, det kommer bli fullt ös! Våra kunder tycker om när det finns rabatter och erbjudanden! Jag skulle vara ledig på fredag, men nu ska jag hoppa in och jobba, men det gör inte så mycket eftersom jag har varit ledig många dagar och vill ha in lite mer cash!

Sitter och tittar på Efterlyst, tänk vilka sjuka människor det finns i Sverige, helt sick!

Back to reality

Gomorron gott folk

Idag är jag tillbaka till verkligheten, alltså jobbet! Som ni vet har jag längtat, men när jag skulle upp imorse så blev jag plötsligt väldigt trött haha! Får se hur detta slutar!

Ullared

Herregud, kollade precis på serien gårdagens avsnitt på kanal5 play! Ros Marie herregud säger jag bara, mer än 50 000 bränner hon när hennes familj är där, det är ju helt sinnes! Hon påstår att om man delar upp det på hela året så blir det inte så mycket! Nää inte alls!
Sis ska dit imorgon, hon lär inte handla för 50 men man köper alltid massa saker som man inte behöver. Jag köpte ingenting för 2000 kr sist jag va där, et är otroligt. Man tänker "ah bra o ha, bra o ha, bra o ha"! Man påverkas fan av alla andra också haha, bra att ha något att skylla på!
Jag beställe lite saker, men inget stort eller dyrt, tur är väl det. Tänkte att vi skulle dit efter jul och nyår, när det har lunat sig där, för nu är det väl världens hysteri!

Imorgon ska jag äntligen till jobbet, ingen förstår hur mycket jag längtar!

Nu blir det Hells Kitchen

Tara´s

Vi kom nyss hem från Tara´s! Turkisk restaurang i Gbg Centrum, verkligen gudomlig mat! Priset var helt okej :)

Sitter och kollar på Gibbs, sen lär väl hans "bror" dyka upp också haha!

.-.

R kommer snart hem och då har jag bestämt att vi ska till Taras, det ser gott ut och låter änu godar så vi får se. Ger lite betyg senare :) Ska va flitig md kameran också har jag bestämt!
Men nu får jag fan ta en dush

Restaurang

Sitter och kollar på Restaurangguiden, vill bjuda R på restuarang idag i och med atthan firar tre år i sverige. Eller ska jag grilla klyckligen som vi har i kylskåpet hahaha!

Har ni förslag så ge dom gärna :)

Sista dagen

Idag är sista lediga dagen. Känns väldrigt skönt om jag ska vara helt ärlig, jag börjar ha riktigt tråkigt!
Detta innebär att idag är städdag, för den får vi se när jag är leig igen.

Ska åka till Backaplan och fixa lte grejer sen också

Nu är det fan inte mycket kvar, vi åker om mindre än 1 månad!

Idag är en speciell dag, R har varit i Sverige i 3 år!

Kul dag!

Gick upp tidigt imorse, skulle in till stan och köpa present till mamma först och sedan luncha med Ance, Meri och syrran. Vi satt på Jensens, lika gott som vanligt.
Det är kul att ses lite då och då och intevarje dag, då kan man catch up och man har alltid något att prata om!

Kom nyligen hem, va hos mamma. Alla killar jobbar så det va morbror och mormor med familjer som va där! Jättekul eftersom vi inte träffas så ofta!

Nu blir det Paradise

Vädret

Jag kan inte förstå hur det kan regna i TRE dagar! Det är helt sjukt, man vågar inte ens gå u för sjutton!

Vaknade vid 8 idag, R va precis hemma en snabbbis, drack lite kaffe och softade sen åkte han till jobbet igen! Synd att inte jag kan åka hem på min rast ibland, hade varit skönt!

Ska in till stan snart en sväng, hade inte varit inne på jag vet it hur länge, vill bara kolla läget lite, man kanske har missat något. Jag har inte varit på HM på jättelänge så dit ska jag absolut. Det låter som att HM e värsta grejen haha! Jag jobbar mycket så det blir lite att man inte orkar åka till stan, man köper det man behöver på jobbet!
Ska bli skönt att komma tillbaka på onsdag, är inte bra med för många lediga dagar efter varann, min gräns går vid 3, sen blir man så otroligt uttråkad!

Idag fyller mamma år GRATTIS!! Vi ska dit som vanligt familjen, ska bli skoj förutom att hälften kommer fattas för dom jobbar. Men det gör inget blir skoj iaf :)

Well, nu är det mindre än 1 månad kvar! Jag har inte börjat längta som faaan men jag längtar. Ska bli intressant att se reaktionerna, ,jag kan bara föreställa mig!

Pratade med M igår, hoppas att planerna går igenom ;)

Lunch

Imorgon blir det lunch med några av tjejerna! Då ska jag minsann komma med bilder

Bingolotto

Vi bestämde oss för att köpa varsin Bingolott. Jag vann faktiskt en ny lott. Mest spelade vi för att gruppen Andra Generationen var med. Några svenskar och några makedoner som spelar musik från Balkan.
Men att Lotta säger Grekisk folkmusik ?!?!

Sunday morning

Undrar om jag ska fika med flickorna idag! Får se va som händer, har fortfarande otroligt ont i ögonen!

OMG

Ja har verkligen tråkigt

Klänningar

Jag är ute efter klänning till nyår, till ett bröllop och till min systers bröllop nästa sommar!
Här kommer lite snyggingar

http://www.torrid.com/torrid/store/product.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302036825&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524442219996&bmUID=1258833370767


http://www.igigi.com/plus-size-dresses/venice-dress.html

http://www.igigi.com/plus-size-dresses/sienna-dress.html

http://www.igigi.com/plus-size-dresses/imperia-lace-dress-in-black-red.html

http://www.igigi.com/plus-size-dresses/anais-jeweled-neck-dress-in-black.html

http://www.igigi.com/plus-size-dresses/rochelle-lace-dress.html

http://www.igigi.com/plus-size-dresses/bella-gown-in-sapphire-blue.html

http://www.igigi.com/plus-size-dresses/adriana-lace-dress-with-shrug.html

http://www.igigi.com/plus-size-dresses/white-diamonds-wedding-gown.html

http://www.kiyonna.com/plus-size-clothing/Cocktail/14080901




Foton

Jag kom på att jag måste bli aktiv med min kamera!

Nu måste jag ändra bokstäverna på min blogg, varför är dom stora?

Old home

Hemma hos mami

Precious Saturday

Sitter och väntar på att R´s jacka ska bli klar nere i tvättstugan, ska ta en sväng till mormor och morfar efter det och hem till föräldrarna för att kopiera lite papper!

På måndag fyller mamma år, hon önskar sig inget...men jag vill ändå köpa något fint och jag har en riktigt bra idé ;)

Well, see ya later

Attityd

Otroligt hur attityden flyttar sig neråt i åldrarna, det är det enda jag vill säga just nu!

Sjukt

Jag har feber och är helt slut i kroppen! Fattar inte riktigt vad som händer!

Tog en runda med R förut, till mormor först och sedan till mamma för att slinga hennes hår, det blev hur fint som helst! Jag vill också göra något med mitt hår, men det blir ju inte så mycket av denna bushen! Vill rakpermanenta men alla säger att det inte är en bra ide!

R sover och jag ska kolla på Idol, jag tror tyvärr att Reza drar ikväll!

Nu ska jag koka lite the :D


I´m thats star...

....up in the sky!

Sitter och lyssnar på R Kelly, så fina låtar han har! Dessutom gråter jag, för jag har precis hackat lök! Som min kära make sa igår "du är så himla känslig"! Eeh ja det är jag verkligen! När jag tog baconsprutan va jag som mest känslig!

Jag förbereder Sushi och Korv Stroganoff, bra kombination, ellerhur haha!

Provade tunikan som jag köpte igår, men den var inget för mig så jag ska lämna tillbaka den på tisdag! Tror jag ska lämna tillbaka stövlarna som jag köpte igår också, kommer jag använda dom frågar jag mig varje gång jag köper något nu för tiden!?

Hem till mamma sen för att slinga hennes hår, dessutom ska jag fixa allt papperarbete som jag skulle göra för några dagar sedan för R´s svenska medborgarskap, snart blir han en riktig svenne haha! Han skulle dessutom bränna sitt Makedonska pass! Hahaha! Ska bli skoj att se!

Läste att Mogis ska gåpå A-Kassa i 2 veckor, det ska bli intressant!

Oooops nu brinner maten hahahah

Väster-Runt

Hello alla mina kära läsare!

Idag har jag hållit igång hela dagen, är så himla slut så det är otroligt!

Jag hoppade in på jobbet 8-11, kollegorna var på möte. Dessutom bjöd Kappahl på tårta och valfri top eftersom dom öppnade sin 150de butik i Sverige. Det var ganska skoj faktiskt :) Valde en av topparna på bilderna under! Jag köpte en till tunika och en pyjamas :)

Planerna för dagen var att gå på jakt efter en brudklänning, den perfekta till min syster! Jag mamma och sis satte oss i bilen och in till stan. Både vi och hon har den perfekta klänningen i huvet från när vi va i Halmstad. Men vi skulle försöka tänka annorlunda, men det gick fan inte haha!
Vi va på 4 affärer i stan och sen en sväng till Kungälv, lunch på CONDECCO!

Förutom att jag höll på att köra på en cyklist i kungälv så gicck allt jättebra haha

Shopping

Jag är ju helt galen i shopping och tycker att man an klä sig fint även om man inte bär storlek 36!
Här kommer några av dom senaste köpen!

Bilderna är lånade från www.kappahl.com

Älskar toppen, perfekt till jeans eller svart jeanskjol!




Mycket glitter i vinter, västen är perfekt till en bastopp!





Snyggt till svarta lack-leggins





Tillbaka

Min vänner, ni är många som har frågat om min nya grej å bloggen!
Jag håller det hemligt tt tag till, emn jag har kvar denna bloggen! Jag kommer inte på ett bra namn ill min nya blogg, så jag lägger det åt sidan för tillfället!

Det var ett tag sen jag skrev så jag får väl börja från början!

På jobbet har dom varslat 6 personer, 3 av dom är från vår butik. Jag klarade mig, men det känns s surt att detta skall ske när vi har blivi en så bra och stabil grupp! Känns skit rent ut sagt! Önskar att man kunde påverka allt på något sätt. Nu fr vi bara hoppas att vi får tillbaka vår personal!
Jag jobbar på som vanligt, vi har haft halva rea nuså det har verkligen varit fullt ös! Känns dock skönt att vi har att göra, annars vet jag inte hur man skulle klara sig!

Vaccinerade mig mot Svinflu, gjorde ont dom 2 första dagarna, men nu mår jag prima. Riste tog det värre dock, han hade feber och frossa i 2 dagar så det var inte så skoj!



Tillbaka

Min vänner, ni är många som har frågat om min nya grej å bloggen!
Jag håller det hemligt tt tag till, emn jag har kvar denna bloggen! Jag kommer inte på ett bra namn ill min nya blogg, så jag lägger det åt sidan för tillfället!

Det var ett tag sen jag skrev så jag får väl börja från början!

På jobbet har dom varslat 6 personer, 3 av dom är från vår butik. Jag klarade mig, men det känns s surt att detta skall ske när vi har blivi en så bra och stabil grupp! Känns skit rent ut sagt! Önskar att man kunde påverka allt på något sätt. Nu fr vi bara hoppas att vi får tillbaka vår personal!
Jag jobbar på som vanligt, vi har haft halva rea nuså det har verkligen varit fullt ös! Känns dock skönt att vi har att göra, annars vet jag inte hur man skulle klara sig!

Vaccinerade mig mot Svinflu, gjorde ont dom 2 första dagarna, men nu mår jag prima. Riste tog det värre dock, han hade feber och frossa i 2 dagar så det var inte så skoj!



Under konstruktin

Har foprtf ingen dator...återkommer