The End

Imorgon ska jag skriva resume av 2008

Lids, either you are not the lids i´m writing to or you have a interpeter hahaha

pozdrav

The Hills - Igen

Jag gillar the hills, bara för att man märker att ungomarna har cash, dom gör det som faller dom in. Jag är imponerad av folk med mycket pengar.

Lids, we don´t have Whitney´s new show, so I have to check it out over the net.

On tv they show season 3 i think but i watch on mtv.com and there whitney just moved to NY

The Hils

I love

Tunisien

Vi ska ju till Tunisien på semester, tänkte ge ett smakprov


Här ska vi ligga och jäsa :)



Vårt Hotell Riviera ****







REA-Shopping

Hello!

Idag tog jag med mig Issa och Karro när jag och Ance skulle göra stan! Hade inte träffat Anna på otroligt länge, det kändes bra att bara få vara. Vi tog oss till Avenyn först, skulle köpa lite saker på Kappahl som hade hängt undan väldigt länge. Bland annat till Suzes kommande bebis och lite födelsedagspresenter till Issa och Karro, men nu när jag tittar på dom konstaterar jag att de kommer bli för små för tjejerna! Får be dom prova och skylla på att dem är till någon annan!
Bebiskläderna blev bruna, det är en neutral färg tycker jag, blev en vinteroverall, byxor, tröja, tshirt och en stor badhandduk med luva på.

Sålde mitt kit med gele och uv lampa på Tradera, ska skicka iväg det imorgon. Köparen kommer bli nöjd, det var skitbra, bara jag som inte kan hitta tid för att fixa mina naglar! Bättre att jag går till Marija så får hon fixa dom!

Imorgon skall jag jobba, övermorgon likaså och så skall jag tvätta på nyår. Vafan det är överskattat så vad gr det att jag ska tvätt, ska hem till mamma och pappa. Vi ska käka middag och bara umgås. Ska bli roligt. Kanske drar till mormor efter midnatt om dom inte har lagt sig innan dess haha! Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig på nyår, men det kommer väl får gräva lite i garderoben!

Hade världens kund igår! Fy va arg jag blev. Det värsta är att kunden alltid får rätt till sist, hur mycket man än försöker kämpa för företagets bästa! Pucko!

Well, dags att checka ut :)

Bloggg

Jag funderar på att hamna på dom 50 bästa bloggarna, ska fundera ut en taktik bara

Jobb imorgon

Familjen var här förut och allt blev lyckat. Fixade iordning efter att dom gått och nu stter jag i soffan och har tårkigt. Riste gick och lae sig, men jag var inte alls trött!

Är sugen på en ny mobil, kan inte köpa en ny på en gång så jag byter till min gamla mobil :)

Jag som öppnar på jobbet imorgon, har lite adm att fixa först! Räkna cash o shiet!

Well, nu ska jag pilla i mobben

Förresten, Meri är också i Makedonien nu, kul för oss pensionärer som ska vara i Sverige till nyår


Förbereder

Förbereder middag, mamma pappa nate och krste ska komma hit :)

Dagen Efter

Jaha då var Julafton förbi. Jag närmar mig 25 och 3 år som gift haha!

Fick pengar, kläder, kaffekanna och Kama Sutra spel :)

New Nails

Got them done today!


Nails

Jag gjorde naglar i övr 4 år, men efter bröllopeet la jag ner det. Men nu är de dags igen :)

HSB

Dom är bra, va precis där och hämtade ut en nyckel till spolplattan för bilen. Men det är mindre bra att man kan få vänta två år på en p-plats helt sjukt! En man hade 2 garage men inte en enda bil haha!

Short day

It was at short day at work, 10-14 sometimes it feels like it´s enough!
Went to moms work to get a vaccine, it´s good to have, just in case.

Right now i´m dping some laundry, the person before me was done after only one hour, so i took the rest of his time. I also have to go an fix some keys to the gym and the carwash spot.

Tomorrow i´m all free, and it feel so good. Decided to make good dinner, and just enjoy the time with my husband!

Write more later

For all you americans

Let me write in english for a while

Worked today 9-16 it was a good day not to much work and customers. I just didnt fell like working, so it fits me perfect. Riste worked aswell, and now he is sleeping, got to bed at 8´o clock. I just cant understand how he casn sleep so much.

I´m sitting online talking to Meri, my cuzz finally gave her signs that he was alive!! She is going to maco in a few weeks, i know how good times i had when i was in maco together woth riste!

Made panncakes, i think riste will wake up, eat some and o to bed. Then i´ll go with him :)

Thats all for today!

Ush

Dålig jag är på att uppdatera!

Sist jag skrev skulle vo vara på Gothia med mina kya kolleor. Vi va där och hade massa föreläsningar om Kappahl och dess kultur. Det var otrolit intressant, men har man jobbat på Kappahl i 10 år så har man ganska bra koll, men det var alltid bra med en update. Vi åt god middag på Heaven 23 med dom viktiga snubbarna inom Kappahl och dag 2 var vi på Huvudkontoret och DC. Allt var intressant.

Den 17 nov började vi jobba i butiken, såg mer ut som en byggarbetsplats, men vi hade 10 dagar på oss och vi fixade en grymmebutik. Den är riktigt fräsh! Fanns mycket at larma och sätta ner på lager men alltid gick som det skulle.

Nu har vi jobbat i 2 veckor ungefär och allt flyter på bra.

SNart är det jul också, det kan man ju inte tro!

See uuu