Underbar dag

Solen har skinit hela dagen, det har varit svensk sommar, förstår inte varför alla gnäller!

Va på Ikea idag med mamma, köpte lite utemöbler till vår balkong, I love it!


 Här siter jag nu




 Flera flyg som möttes

Ny kategori

Från måndag skall även jag köra "dagens outfit". Om jag ska ha den på mig eller om jag fotar den på galge får vi se!

Läggdags?

Har gjort mat till riste, han jobbar imorgon så ville han ha toast med sig. Är det inte värre än så då är det klat att man fixar det!

Jag titta på The Hills förut, OMG söger jag bara! Behöver man kommentera mer?!

Hon hade inga vänner

Jag va kompis med en som inte hade andra vänner, jag tyckte synd om henne och såg till att hon skulle känna sig speciell! Men vad händer, jo det ni kan tänka er! KN*LLAD I R*VEN!

Nog om detta!

Jobbat så mycket denna veckan så nu har jag äntligen 2 lediga dagar, ska vli otroligt skönt!
Imorgon ska jag städa lite, ska kanske gå på karnevalen med mamma också! Det ska bli himla soj, va där med Riste förra året, alltid lika skoj! Mycket fart och fläkt!

Idag på jobbet gick jag igenom schemaläggning och olika tankesätt som man sa ha när man gör schema, det var otroligt intressant och jag känner verkligen att jag får ta ansvar och vara en den av ledarskapet i butiken!

Kommentarer



Har aldrig trott att jag är bäst, kommer aldrig vara bäst heller!

Var fikar man?!

Jag har inte varit ute på stans caféer på otroligt länge, vet inte ens var man fikar i Göteborg mer?!

Det var kul när Monza fanns, man visste att det alltid va bra!

Jag är sugen på en Frappo :D


Monday Morning

God Morgon mina trogna läsare :)

Skulle återigen vilja be er om en tjänst, när ni går in och läser kan ni inte skriva en kommentar? Gärna med ert riktiga namn om det inte är hemligt haha!

Nu ska jag äta frukost och sedan ändra min layout på bloggen

Sizters

Mamma ringde mig förut och sa "Du kan väl inte skriva i din blogg att varken jag eller din syster skulle tro att du tycker som bra om din lillasyster"!? Givetvis var jag tvungen att förklara mig! Haha!
Har gjort sushi idag, satt med R och åt lite :)

Well..om vi skall återgå till min kära syster!?

När vi va små så "dödade vi varann" som min syster skrev i en kommentar. Det stämmer faktiskt, båda gjorde allt för att en av oss skulle skada sig! Vi brottades i källaren och satte fällben för varann, när hon åker rollerblades ner för en backe så ville hon att jag skulle hålla henne, givetvis släpper jag och hon flyger med huvudet före och ut för trottoarkanten, knäet direkt på kanten och jävlar vilket jack det blev. En annan gång åkte ag och komit upp til 10de våningen i ett hus och nedanför stog Nate och skulle ta emot en nyckel som vi skulle kasta, givetvis tog hon emot den, med pannan! Nyckeln satt fast i hennes panna! Vi sprang ner för alla 10 våningar för att rädda henne! Blodet forsade! Nu är hon återställd, men undrar ni varför hon är loco ibland så vet ni varför ;)

På senare tid så har vi börjat umgås med gemensamma vänner, det innebär att relationen blir helt annorlunda. Lika mycket som vi bråkar så kan vi anförtro oss åt varann. Vi hittar ofta gemensamma ämnen att diskutera, just nu har vi några heta ämnen ;)

Vi vet var vi har varann...så kommer det alltid att vara!

Love u my dear sis!

Sistah

När vi var små så hae vi en bra relation, vi lekte och bråkade som alla andra syskon.

Imorgon

Imorgon handlar det om min Sis :)

Natti nattti

Vännen från - långt bort

Allt började genom en gemensam vän. Alla tre trivdes i varandras sällskap när vi väl sågs. Man märkte att det var ärligt och genuint, när hade tre tjejer kunnat samsas och ha en så bra relation. Vi var öppna och hade absolut inga hemligheter för varann.

Som jag beskrev innan så föll en a dom bort och det som blev kvar kom att bli den bästa! Jag har egentligen inga ord, eftersom hennes vänskap är otroligt ovanlig. Vi höll kontakten efter att den andra brytit vänskapen. Vi åkte fram och tillbaka till varann, var ute sena nätter och umgicks med en kille som var en god vän till oss båda.
Än idag umgås vi, vissterligen inte lika mycket, men man vet ändå var man har varann och är det något så kan man alltid höra av sig. Det är en trygget i en grym värld som denna!

Vad ska jag säga, jag kommer vara dig evgit tacksam och hoppas att du känner samma sak!

/ V

Friendship

Givetvis kommer min make före systrar, mammor och alla tjejer i världen, honom kan jag prata om allt med men det är ändå helt annorlunda att få prata med tjejer!

Vissa människor som jag haft i mitt liv har bara varit där för att denna person kunnat utnyttja min vänskap för att komma närmare någon annan. Har man ett gott hjärta som jag faktiskt har så kan man vara otroligt naiv och inte tro på enn sådant antagande som någon sa till mig. Naiviteten har försvunnit och aldrig mer ska jag låta mig luras. Vår vänskap höll inte, precis som min pappa sa från första början, deras vänskap höll inte heller. Så då kan man säga att hon förlorade 2 personer genom att göra ett dåligt val. Denna hon är två personer eftersom precis samma sak har hänt två gånger. Kunde jag inte se mönstret när det började upprepa sig andra gången?! Pucko som jag är?!

En annan person har jag vid mina sida hela tiden, inte fysiskt men in my mind. Är det någon så bara skickar man iväg ett sms man vet att man får svar...fortsätter med hennes historia imorgon!

God Natt

Vänskap

Har ni tänkt på hur många olika människor som kommer in i ens liv och försvinner lika snabbt. Vissa är värda all tid i världen och allt förtroende! Men andra är inte värda ett piss.

Många hugger dig i ryggen och några få står vid din sida hela tiden!

Man har kanske inte kontakt varje dag men man vet ändå att man har dem där när man behöver dem!

Just nu i mitt liv är jag nöjd med mitt val av vänner. Dom är få men otroligt värdefulla. Min syster är nr 1 även om folk inte tror det, speciellt inte syrran själv och mamma. Sen kommer en långväga vän och därefter alla mina flickor i Göteborg (3-4 st). Det räcker, jag har allt jag behöver!

Kusin!

Kan man vara en hater?! Ja det kan man,j jag an skriva att båd ejag och syrran är haters!

När en person vid varje tillfälle får chansen att påpeka att man är bäst och att alla andra som inte gör på samma sätt som henne är puckade!

Utildningen är vitkig, men hennes utbildning är bäst och hon är så jävla intelligent och intellektuell och hon är respekterad och alla vill att hon ska jobba för dem! Men ändå så sitter hon utan jobb själv.

Hon är envis och hon har alltid rätt.

Därför har jag bestämt att bara säga OK när jag vet att det egentligen är jag som har rätt!


Så sur ibland

Ibland blir jag så arg på mig själv, jag kommer på att ag tänker på en situation!
Förstår inte ens att ja kan ägna min dyrbara id åta sådana puckon!

Frukost

Det är min tur att göra frukost idag, inte för att vi ar någon turordning, men riste gjorde igår haha!

Jobbar på Lise idag, ska bli skj speciellt om jag får stå med syrran. Är det något vi gör bra så är det att jobba, helt ärligt! På Kappahl var vi dream team när vi jobbade ihop :)

Va hos mormor igår, tänkte jag skulle åka dit och säga hej innan jag ska till jobbet! Älskar henne verkligen, situationen är tuff, men hon fixar det!

Nu ska vi äta frulle!

Mami

Tagit mig upp till mamma och pappa. Grabbarna och mamma sitter och äter lite.

Skriver mer sen

Dålig vecka

Sedan i fredags så k'nns det som om jag bara fått negativa besked, käns inte alls bra!

Ullared

Jobbade idag 10-14 sedan bar det av till Ullared med mamma och syrran!

Behövde egentligen inget mer än några berlocker till mitt Pandora-Armband, dom är lite billigare i deras guldbutik. Köpte några och tog mig in till G-Kås, men herregud vad snabbt man kunde fylla vagnen och när jag kom hem så tänkte jag: Vafan köpte ja för pengarna?! Mycket fiskesaker iaf så jag får skylla på Riste!
Vi åt innan vi åkte hem och sedan drog vi vår lilla roadtrip! Det a super :)

Riste fyller år snart, han vill ha en ring men jag vet inte riktigt, vill hellre att vi åker nånstans!

Idé

Kan inte alla som läser skriva ett inlägg, behöver inte vara ngt spc....ska kolla en sak :)

Seg start

Idag måndag och den är rean förbi! Helt otroligt hur snabbt det går.

Jobbade idag och dagen började otroligt segt, jag orkade inte ens gå upp ur sängen trots att jag gick och la mej otroligt tidigt!

Kollar på gränspoliserna aussie, jag tycker det är så jävla intressant!

Besvikelse

Vt ni hur det känns när man ser fram emot något, man går in i det till hundra procent, man ändrar allt för att det skall hända och passa ens liv. Till sist när man är så inne i dit så skiter det sig!

Man tappar all motivationoch man tappar all lust!

Änglar & Demoner

Kom nyss hem från stan, var på bio med mamma och såg Änglar & Demoner.
Den får 4 av 5 V:n!

...

Sometimes you fail!

After Work

Jobbade igår från kl 13 och innan det hann jag med massa saker, så det kändes väldigt skönt!

Vi planerade en After Work med tjejerna på jobbet, vi blev 4 av 6 men det var otroligt skoj! Satt på Bryggeriet åt gott och drack lite drinkar! Tjötade som bara vi tjejer kan göra!

Idag jobbar jag 12-16 sedan kl 19 ska vi iväg till Suze och Alek, de ska bli skoj! Ska köpa med mig en fin present till Anastasija :) Om inte någon av hennes nära redanhar köpt upp hela Kappahls kollektion, men hope not! Dessutom ska vi kolla på Eurovision, det har jag och Suze bestämt haha!

Tisdg blir det Ullared med mamma och Nate, ska bli skoj! Planerar att fylla på mitt Pandora armband :)

Stress

Jag hinner inte berätta, måste till jobbet!

Willys

Ja åker och handlar nu, när jag kommer hem ska jag skriva om en rolig sak1

Bra dag på jobbet

Kom till jobbet idag och agerade Personal Shopper till 3 barn, det var det roligaste jag gjort!

Sedan sist

Vad har hänt sen sist, jag kollade p eurovision för någon dag sen, Makedonien tyckte jag inte om, men makedon som jag är så tycker jag ändå att dom borde gått vidare. Jag gillade Turkiet, dom va riktigt duktiga!

Bokat biljetter till Änglar och Demoner, ska g med mamma på söndag när jag äntligen är ledig från jobbet :9 Jag tvättade igår så det ser ut som en bomb hemma!

Zoki flippar!

Shopping

Va i stan igår med Sis!

Jag va ute efter berlocker till mitt Pandora armband och syrran ville ha ett armband från Tomas Sabo! Det e båda väldigt fina grejer :)

Vi promenerade å kungsgatan och in till nordstan, tog en glass och promenerde tillbaka till Heden. Vi brukar inte gå ut tillsammans så ota så det var väldirg trevligt :)

Ska jobba idag kl 15, så jag tänkte gräva lite i garderoben!

Helgen är förbi

I fredags åkte Riste, Krste, Morbror och några till för att fiska. De va borta hela helgen. Kom hem ikväll med 20 kilo fisk! Har aldrig sett så mycket fisk, god va den också.

Jag jobbade hela fredagen, tjejerna ringde för utgång men jag hade precis dushat och bytt om till PJ´s, med andra ord orkade jag verkligen inte. Gårdagen var planerad sen länge, vi skulle ses hemma hos oss för att titta på möhippan. Dock fanns inget på kassetten så det blev inget av det. Satt istället och snackade tjejsnack och spelade sanning eller konsekvens, men endast med sanning som alternativ.! Det var så himla roligt!
Idag jobbade jag fört på Kappahl och sedan var det några timmar på Liseberg, med andra ord så har jag inte fåttt ut så mycket av min ensamhet haha!

Kom nyss hem från mamma och pappa, spelade Wii medan dom andra åt, jag är så bäst på bowlingen!

Nu ska jag smaska lite Ben & Jerry :)

Vinna en mobil :)

Jag skulle vilja vinna en mobil, N79 Nokia. Detta eftersom nu när jag är biträdande butikschef måste ha en ny mobil med lite mer funtioner än den jag har idag. Dessutom så måste man ha höga ambitioner och ha mål. Jag ska börja gå mot mina mål med denna vrålsnygga mobilen!

Tv

Varför betalar jag tv avgift när det ändå inte finns ngt bra på tv. sitter och tittar på gamla filmer, orka med dom! ska man sova...redan?!

Lång Vecka

Ja, idag går vissa på helg, andra jobbar fram till söndag! Det är en lång vecka denna veckan, direkt från en vecka semester så jobbar jag 7 dagar! Helt sjukt, men vad gör man inte för pengar, dessutom gillar jag mitt jobb ;)
Idag hade vi en tjej på 8 år som snattade, hon hade stoppat alla småsaker som hon ville ha i sin väska, vi va ju tvungna att anmäla det, men hon och hennes bror grät som sjutton, det skar i hjärtat!

R är och fiskar i 3 dagar, kommer hem på söndag! Nu sittr jag och njuter av tystnaden, har öppnat Zokis bur, men ha fattar inte att det är fritt fram att flyga ut en stund, men det kommer väl!?

Annars har inget annat hänt sen semestern, det är som vanligt. Men en rolig sak är att alla berättade om sol och fint väder, det har regnat sen i söndags, var är "det fina vädret"!?

Imorgon ska tjejerna komma över, ska åka till Willys efter jobbet och handla lite. Ska bara sitta och ta det lungt, vi ska definitivt kolla på möhippan, kanske bröllopet också eftersom det är en tradition haha!

Nate messa precis om stan, men jag ligger så skönt i soffan :)

Rainy Day

Dagen vi kom hem så regnade det såklar och så har det fortsatt. Då önskade både jag och Riste att vi hade tagit 2 veckors semester :)

Jag började jobba direkt i måndags, håller fortf på och fixar kläderna som jag tvättade igår, det blir lite segt och man blir bortskämd när man bott på hotell i 1 vecka :)

Riste fyller å Juni, jag vill köpa not eller kanske en upplevelse, men vet inte riktigt vad bara. London eller Barca hade varit skoj!

Tunisien

Nu är vi tillbaka och det är väl inte mr än rätt att jag skriver lite om vår vecka i Sousse, Tunisien.

Vi bodde på Hotel Riviera * * * *, All Inclusive från att vi satte oss på flyget. Kändes skönt att ha någon som passar upp en hela tiden :)

Där hotellet låg var lite utanför Sousse Medina (medina är deras centrum). Vi hade ett lite mindre centrum i närheten som heter Port El Kantaoui. Det är en hamn med massa båtar, stora och dyra. De har även en del souvenirbutiker. Man kunde hitta allt från Breitling klockor till LV schalar!

En dag var vi i Medinan, den riktiga bazaren, herregud säger jag bara. My friend come in see my shop. Special price for you! Nog var det special price, men det roligaste var när jag och Riste gick in i en affär och Riste frågade om dom hade Nike skor i strl 47. Säjaren visade ett par och vi sa tack och gick, sedan råkade vi gå förbi igen och alla säljare har tagit fram alla sina 47:or, My Friend I have size 47!

Jag ville ha en klocka och gick in i en butik, 180 dinarer kostade den (1 dinar = 6 kr). Det va för mycket med tanke på att jag vet att man kan pruta, inom loppet av 2 minuter va priset nere på 40 dinarer, jag har aldrig skrattat så mycket!

Hotellet var otroligt fint, ingen lyx lyx men det var bra. Stor restaurang där vi blev serverade buffé varje dag. Fanns även en snack-bar där man kunde äta lättare luncher. Vi fick mat 5 ggr per dag, vi gick ju knappas hungruga haha! Varje dag fanns det 10 olika maträtter, helt otroligt. Alltid färsk frukt till allt!
Fanns en Hammam på hotellet, inomhus pool som var uppvämd, massage, utomhuspool.

En dag åkte vi fyr-hjulingar! Lätt det roligaste jag gjort!

Efter 7 dagar var det dags att åka hem och här sitter jag nu!