Getting better

Äntligen börjar jag må bättre, vill ju inte börja på Liseberg med att behöva sjukanmäla mig! Jag har haft så ont i huvet dessa dagarna efter hostan, igår var det katastrof. Jag och Riste va på Freeport igår, han köpte nya dojjor, skitsnygga! Åkte sedan till Kungsmässan, men där fanns inget speciellt!
Idag ska ag göra mina nails :-) Helt överlycklig, som ett barn på julafton! Senare kanske vi ska fika med Boki och Dime, får se om dom hör av sig!

Annars händer inget annat, kollar lite på brudklänningar och resor, får se om vi ska åka på solsemester eller till Makedonien, vi har ju en del att fixa i Mk så jag tror det hade varit ganska bra att åka dit! Men som sagt, vi får se vad som händer!

I´m out!

Sjuk...fortfarande

Inne på 3e veckan snart, detta är helt otroligt! jag som inte ens brukade vara sjuk, vad hände liksom, man gifte sig och där försvann imunförsvaret eller? Hahahaha!
Man kan inte göra något, inte ens koncentrera mig på att plugga, missat en del men ska börja ta igen allt denna veckan! Måste man så måste man! Alla liger och sover, jag kanske också skall fundera på det?!

I´ll do that

I´m out!

Focken san ava gan!

Jahopp, förkylningen är fortfarande kvar, vet inte riktigt vad som händer! Överkonsumerar nässpray också, det är 5 sprayningar istället för 2 i vardera näsborre! Sjukt!
Börjar kl 14.15 idag, har massa att ta igen eftersom jag missade 2 seminarier förra veckan, men jag pallade verkligen inte att gå till skolan, kunde ju knappt stå på benen, så ska man vara närvarande där! Funkar inte så!
Hade jag inte slutat 16 idag så hade jag satt med i skolan och läst lite, men vi får se, kanske blir av i alla fall! Hemma är det massa annat som lockar istället!

Kollar efter klänningar och allt hela tiden, funderar på om det kommer ut vita skor på Jerns om man ska slå til på dom med en gång eller hur man ska göra, eftersom mina fötter inte lär bli större till nästa sommar, finns ju inte vita skor i min storlek allt för ofta! Well, vi får se vad som händer, men jag tror det är en ganska bra idé. Men då blir skorna helvita, klänningen ska ju inte vara vit och då kanske det inte ser så himla fint ut!? Focken!

Jaja, så är det! Vill åka på solsemester också, kanske ska banga Makedonien i sommar och åka 1 vecka någon annastans istället? Vi får se, men det väger mest! Haha!

I´m out!

Sjukling

Jaha, nu har man gått och blivit sjuk igen, helt otroligt! Snorig, febrig, svettig, kall allt på en gång!

Va på bio idag, kollade på Alpha Dog, helt dålig! Somnade nästan!

Vet inte va jag ska skriva, började svettas igen!

I´m out!

New Nails

Gjorde mina naglar   idag! Så snygga, gröna denna gången! Det är så roligt att gå från ett ställe och veta att man kommer vara nöjd varje gång! Marija du är bäst! Dani va också där, vilken glad överraskning!
Tyvärr missade jag mitt seminatium pga av att jag skrivit fel i min kalender, jag var inställd på att vi bara hade en föreläsning idag, men icke sa nicke!
Pratade med Slavco idag, börjar bli vår i Makedonien också, enligt mig så är det väl sommar! Vill så gärna åka ner när jag pratar med dem, men vi har bestämt att det blir Sverige detta året! Jag på Liseberg och Riste på något annat jobb! Mycket stash blir det i alla fall så till vintern kanske vi har vår Jeep Grand Cherokee, gissa om vi båda hade varit otroligt nöjda! Lägenhet kan vi kolla på efter nästa sommar!
Riste ligger och sover, jag ska kolla på Prison Break, ska först ner o förbereda lite glass!


I´m out!

Dunkar i huvudet

Ni förstår inte hur mycket jag uppskattar tystnad, jag kommer uppskatta det mer den 27 mars! Dom håller på och gräver här på gatan, från 7-16 varje dag, så det spelar ingen roll om man börjar kl 13, du ÄR vaken kl 7! Det är nästan så man tror att dom är i sängen och gräver!

Väntar på att Marija ska ringa så jag vet vad som händer med mina naglar! Dom är disasterfula! Ska göra röda denna gången tror jag, vet inte riktigt!

Föreläsning idag !

I´m out!