Uppe med tuppen!

Fråga mi inte varför, men jag vaknade kl 8.30 tänkte ge mig på att sova en stund till, men vi får väl se hur det går!

Jobbade inte igår på posten som jag trodde, jag gck upp kl 5! Men däremot va jag på liseberg 4.5 timme, det va väldigt ansträngande känner jag! Katastrof haha! Det regnade också, det va u inte sådär överdrivet mkt att göra!
1630 börjar jag idag, till 22 tror jag så de e ganska gött!

Beställde brudklänningen igår! :-)

Förkyld - Täppt i näsan

Fan att man ska bli förkyld, men det är väl inte så konstigt med tanke på var jag spenderar mina helger, Liseberg såklart! Jävligt mysigt och dom som står i mitt spel är skitbra! Men det är så jävla kallt. Därför körde jag med tredubbla kläder den andra helgen!

Torsdag och fredag är två jävliga dagar. 6-14 är jag på Posten och 1630-22 på Liseberg, kan det bli bättre? Näh, trodde väl inte det! Får se hur detta kommer gå! Gissa om jag kommer vara trött, men ja ja  vad ska man göra när man vill få in snabba cash!

Ska iväg och handla lite med mamma. Jag gav mig på att göra en sockerkaka, men gissa omjag hade den i ugnen för kort tid, så de blev en jelly cake haha! Så nu sa jag köpa bakpulver och göra en ordentlig kaka!

Beställde lite Victoria Beckham böcker förut, ska se vad hon har att komma med haha!


Well, gotta go!

Aaaj Mina Öron - Riste Sjunger

Denna hemska tanke blev verkligenhet, han står där nere och sjunger, vet inte vad det har tagit å människan! Hahah!

Ska ner o skirva klart inbjudningarna som syrran ska ha med sej ner till Makedonien!

Alla sover - Endast Vesne är vaken!

Fick ledigt 16 december till dopet fick jag reda på idag, det känns bra! Nu gäller det bara att hitta en bra bröllopspresent til det nya paret, jag vet ungefär vad det blir, men jag ska kolla läget lite till i stan och med min andra hälft såklart!

Mamma fyllde som sagt år idag, jag kule jobba 1630-22, men fick gå hem kl 1930 av mina schyrrechefer! Kom hem och det var fullt hus, men det tömdes ganska snabbt, jag kom hem för sent trots allt haha!

Riste ligger och snarkar, jg har precis dushat och ska nog ner ch göra honom sällskap snart!

Jobb imorn igen 1430-22, gaska göttt ska stå i Center, hoppas bara inte det blir så himla kallt som det va idag! Men jag va gött påklädd!

Arreviderci!

Jul - På Liseberg

Liseberg är så jäkla fint nu när man jobbar, visserligen kallt men så kul att stå dä. Alla gäster verkar vara lite snällare när allt handlar om julen, inte så mycket hysteri som på sommaren!

Idag fyller mamma år, 27 år hahaha! NOT! 44 blir hon, vad hände!? Ja hade ju den yngsta mamman i klassen när jag gick i 2an, men det har jag väl säkert fortfarande! Grattis Mamma, Me loves you! Ska köpa något fint till henne på Liseberg sen, det är det enda jag hinner med käns det som, om jag inte åker in till stan lite tidigare, men de är lite tvek på den saken!

Fick lön frn Kappahl idag, jag blev helt förvånad, trodde den kom i slutet av månaden! Men det är uppskattat som fan, nu har man chans att lägga undan mer pengar till allt vi ska ha! Fyy fan va allt kostar! Jobbat 4 dgr i rad på Posten, det tidiga passet 6-14, vilket innebr att vakna kl 5! Katastrof, men jag har varit med T1 dom dagarna så jag har haft jävligt skoj!

Magico övertar Göteborg idag tillsammans med Zdravko Colic! Vi ska ses även om det bara är 5 minuter!

Well, dags för frulle!

Två dörrar, en hand - klämmde mig som fan

Jobbade på Poste idag, fråga inte hur, men efter halva dagen lyckades jag fastna mellan två dörrar och kläma min högerhand, den är helt blå! Otroligt men sant, men jag kan jobba med den så de e lungt! Men katastrof, skakade sm fan efter att jag klämmt mig, det gjorde så jävla ont!

Jobbat några dagar nu, i helgen på Liseberg och vardagarna på ODR, det är gött när man har något att göra. Men som Mace säger, "Du måste ju vara svinrik så mycket som du jobbar", well I wish, men så är inte fallet! När man gfter sig och ska försöka si på att klara sig själv, ja då fan börjar allt kosta så mycket också haha!

Fan jag måste fixa nästa helg, vill verkligen träffa Mace, när fan sågs vi sist, kan det vara Z&T´s bröllop?!

Annars händer det inte så mycket, är bara lite sugen på en ny mobil! Speciellt nu när man fått veta att Alex ska glassa runt med en IPHONE, jag borde fan också fixa ngn som köper en till mig!

Nu ska jag ner o krama min man, sen ska jag sova!

Puss på er!

Posten - jobb jobb jobb

Nu börjar det igen, massa dagar med jobb efter varann! Men, vi får hoppas that there will be alot of cash. Känner bara att vännerna försummas, sorry tjejer! Ni vet vilka ni är och ni vet att jag älskar er!

Funderat på en annan sak, igen!

Du behövde mig, då hörde du av dig! Nu så har du det bra, vesna behövs inte! Har du ingen skam i kroppen?

Baba är på sjukhus, satt med henne halva dagen, den andra halvan tog Nate!


Nu ska jag lägga mig i soffan, sen över till sängen!


Arbeit machts - Cash!

Va hos morbror igår och softade lite, satt och kollade på Idol, fan va jag gillar Marie Picasso! Hon va så duktig, o så fin hon va!

Dags att jobba idag på KappAhl, hoppas det kommer något folk bara! Annars är det lite segt!

Annars inget nytt!

Coas1

Internet - en dålig uppfinning

Ja, vårt internet funkar inte, så jag tror att jag surfar på grannens eller nåt! Är det olagligt?

Kl e 1045, jag vaknade vid 10! Rekord, annas vaknar jag fan kl 8!

Jobbade på Posten igår, tidigt DOG! Kappahl tisd, onsd o på lördag!

Well, dags för frulle!

Dobar den - Ubav den

Sheeena!

Har fixat iordning mig, väntar på att klockan ska gå lite snabbare! Jobbar 10-19! Imorgon på Posten! Det ska bli intressant!

I´m off ses sen!


KappAhl - I´m back

Vet inte vad jag skrev igår, jg har i alla fall börjat jobba på Kappahl igen, lite extra men det har blivit ganska mycke! Sen jobbar jag en del på Posten också! När jag har uppdaterat mitt vikarieschema så kommer jag dra iväg på lite skolor också, sen börjar ju Liseberg snart igen!

Jobbade idag, 10-19! Seg som fan e jag, lika dum! Varför inte gå och lägga sig! Fattar inte det!

Köpte lite undies idag och ett par tumvantar! Jättefina!

Annars, nothing else, funderar på va jag ska ha på mej på jobbet imorgon! Skulle vilja ha en kjol, typ pennkjol, men jag har ingen sån! Och NEJ jag ska inte köpa en heller! Haha!

En stund till, sen är det dags att sova!

Brudklänning - en sport

Det är sjukt, jag va i stan med sis alldeles nyss, vi gick till Vasaplatsen där jag planerar att köpa klänningen, jag blev snurrig bara av att komma in, finns så fina klänningar, men lika många som e....speciella!
Försäljerskan som är så himla schysst visade mig katalogen jag va ute efter och  tyckte att jag skulle vänta till December, det skulle komma in mer då!

Sen va det en snabbisfika på Rosa Pantern, shit va längesen det va man va dör, eller fikade med sis över huvud taget!

Väntar på att mamma ska komma hem, vi ska gå o träna, men så sne över att Body Jamen e slut! Det va ju skitskoj!

Well, thats about it

Long time no see

Godingar, jag är tillbaka! Tänkte jag skulle fortsätta att dela med mig av bröllopsplaneringen och allt annat!

Måste först låta en man få en del av min blogg!

För ett tag sem gick Tose Proeski bort, makedoniens största sångare! Du var en ängel, du är en ängel och kommer allid förbli en ängel och kommer alltid finnas i våra hjärtan!

Vad har hänt sen sist?!

Inbjudningarna är klara, jag har börjat skriva Ristes, eftersom syrran ska ner hade vi tänkt att hon skulle ta med sig dom ner, så får hans föräldrar dela ut dm i april/maj nångång!

Nu i veckorna som kommer måste jag beställa klänningen, men den jävla Aspera katalogen har inte börjat gå ut till affärerna, har hittat en klänning där som jag gärna vill titta nrmare på! Ska ringa dit strax för att kolla vad dom säger. Beställer den från Vasaplatsen eller från Kungsbacka i så fall, dom är jätttebra på bägge ställen.

Tanja och Vesna från Eslöv har bullar i ugnen, så roligt för dom! Mars eller april va det dags!

Bisse och Jimmy har förlovat sig och ska vigas i rådhuset 18 decembe, på Jimmys födelsedag, den 16e ska det vara en liten grej i makekyrkan, som dop för Jimmy så hela vigseln i makeodnien flyter på utan problem!

Mamma va i Makedonien 2 veckor, kollade lite med blommor, Ristes kusin ska fixa det åt oss, red red red ska det vara! Stora rosor!

Kommer jag på ngt mer så kommer jag tillbaka!