Semester

Ja den närmar sig med stormsteg, blir 10 dagar Makedonien och 21 dagar tunisien. Det sistnämnda ska ju bli otrolit skönt likaså den 17 juli :D Jiihhuu!
Syrran ska gifta sig i sommar, om någon missat haha! En nära vän ska förlova sig och sen är det två bröllop till som vi missar, det är ju tråkigt!
Idag är det midsommarafton. Inget regn! Grannarna uppe hos mamma hade långbord på gatan, men det blev nog för kallt för dem! Vi satt ute en stund och grillade, men det gick inte att hålla ut haha!
Mamma och companiet åkte ner igår, nu har vi ockuperat huset haha! Vi grillar, softar lite och går hem och sover. Känns skönt så man slipper sitta hemma på 8e våningen när det är fint väder!
Igår hade vi personalmöte senare hade jag medarbetarsamtal med min chef. Allt gick jättebra!

Förkyld

Vi alla sitter och väntar på att sommaren ska komma! Gissa vad som händer då, jo Vesna blir sjuk! Blir så jävla trött, jag va ju sjuk för inte så längesen! Så nu sitter jag här och kan knappt andas, nezeril är min bästa kompis! SNIFF SNIFF!
Min kusin har åkt hem till makedonien, det är inte så skoj! Jag vet hur lycklig hon var nör hon va här, när man sedan ska lämna något man älskar så blir dt riktigt jobbigt! Men odom kommer förhoppningsvis hem tillsammans :)
Imorgon ska jag äta lunch med mamma, pappa och syrran. De ska bli skoj. Är ledig ch det betyder att willys ör inplanerat och att jag ska tvätta kl 16, vad sa jag...att jag va ledig?

Möhippa

Nu är syrrans möhippa förbi!
Jag hoppas att alla hade skoj!
efter mycket om och men blev det lyckat :)

Trainee

Jag kom in på Kappahls Trainee program för blivande butikchefer! Så jävla glad och nöjd jag är! Sjuuuuukt!!

Frukost - Vattenmelon

God Morgon!
Vaknade kl 09.30 idag, det har inte hänt på otroligt länge!
Åt precis vattenmelon till frukost, fick för mig igår att det skulle vara gott, låtsas att jag är på semester någonstans haha! När jag ser ut nu är det nästan soom om det är sommar ute. Inte ett enda moln på himelen! Ledig idag också, så jag ska tvätta såklart. Men ska nog hinna med att sitta lite på balkongen också, synd bara att solen kommer till vår sida på eftermiddagen!
Nu är det inte långt kvar till folk börjar åka till Makedonien. Mormor åker den15 juni, mamma, pappa och brudparet åker 24e eller 25e. Gissa om vi ska hänga på mammas altan hela sommaren! Ska bli skönt!
På fredag åker vi till Eslöv, ska bli så himla skoj att få träffa alla! Det va så himla längesen! Nu har min Mace dessutom tagit sin examen, så glad för hennes skull :) Hon har verklige kämpat! Nu är det Doktor Mace haha!
Well, nu ska jag ta och städa här lite. Ance kanske kommer under eftermiddagen!
Kram