happ

Började i måndags, får se hur mkt jag fixar! aksf gdi! iiih!

Kollage

Dom som känner mig vet att jag älskar att titta på foton, så därför tänkte jag slänga upp ett kollage!

Satt hemma igår med Riste efter att jag fikat med Meri och Mace, så längesen man fika med meri, men mace...precis som om hon bor här hehe :-)

Kyrkan igår också, makedonsk högtid!

Ska ha gäster idag! Niiice!

Jag tog precis mina första steg i snön, herrejävlar alltså jag trodde inte det skulle snöa detta året, men så fel man kunde ha! Riste ringde dom in på jobb för att skotta!

I´m out


Utvärdering av New York

Hallo Godingar!

Har precis avslutat lite samtal till Makedonien! Fan va dom har det bra hah! Pratade med Riste om sommaren, blir ingen Makedonien men mer sannolikt att vi åker ner till vintern!

Kom hem från NY igår, fan va roligt vi hade jag och mamma! Massa shopping blev det också! Skor o klänningar! Klocka också, en DKNY ser ut som ett fett armband!

Staden e enorm, man hinner inte se så mycket på en långweekend, va i alla fall uppe i Empire State Building, va också på Madame Tusseaud´s Wax Cabinet!

Nu är man hemma, ska bli gött och börja skolan faktist!

I´m out!

Shiphol Amsterdam!

Time to go home!

Sitter med mamma och dodar lite tid!

Write Later!

I'm out

Packar

Packar för fullt för resan imorgon! Det va tydligen kallt, men jag ska inte ta Goosen, det kommer bli för jobbigt om vi ska shoppa och jag ska springa runt med den!

Ska bli så jävla skoj!

Skriver mer sen

I´m out

Skolstart

Riste börjar skolan idag, precis om 1 minut! Hoppas han hinner!

Vi bestämde oss för att ta oss fram med
spårvagn igår, gissa hur mycket det blåste och regnade haha!

Ringde Liseberg idag, hon skulle kolla om jag kunde hoppa på och jobba igen trts att jag haft 2 års avbrott. Det hade varit jävligt skoj faktist!

2 dgr till USA!

I´m out!

Ortodox Jul

ja imorgon är det Ortodox Jul vilket innebär att vi ska till kyrkan! Vi ska även ha Ristes slava imorgon så då ska vi ha lite folk hemma. Har precis gjort klart all mat! Hinner inte med det imorgon annara!

Ska ner o kolla lite TIVI

I´m out

Filmkväll

Har precis bockat av två filmer på listan. Kollade på Hip Hip Hora och Bodyguard, hur många gånger har man inte sett den sistnämnda, men fan va bra den e! Helt sjukt! Synd bara att allt går som det går för Whitney.

Riste vaknade precis, det va väl änna på tiden! Han har sovit sen klockan 19! Tror någon att jag hade tråkigt. Nu sitter han och vräker i sig potatissallad! Mmm gott!

Dags för mig att nanna!

I´m out

Boring dag

Jag har börjat kolla på reprisen av Tre Kronor på 4an, det är sjukt! Just nu ligger Clarken på sjukan och Sten Frisk (inte så frisk) kommit tillbaka!

Är inne på bröllopsklänningar igen, det finns så fina det är helt sjukt! Hittade ett ställe som hade upp till storlek 56, men dom fanmns inte i Göteborg, så jag ska se vad man kan göra!

Ledig 4 dgr nu, sen bär det av till NY med mamma! Fan va roligt det ska bli! Helt sjukt!

I´m out!

Shopping

Har precis kännt av försmaken av shoppingen som ska vara i NY! Hahahha helt sjukt!

Kom hem vid 1030, onödiga dagar men vafan ska man göra!

Ska ner o lägga mej i sängen!

I´m out

New York

Det närmar sig, den 11e bär det av till The big apple med mamsen, ska bli så jävla otroligt kul! Killen ringde idag från Warner och gav flygbiljetter och pengar och grejer. Ska vara på ett hotell precis i centrum, Pennsylvania heter det, två **, men vi är nöjda ska ju trots allt bara sova där hahah! Det blir 3 intensiva dagar kan man ju säga!

Riste jobbade idag, blir lite jobb imorgon också! Jag är i skolan, 2 timmar, så nödvändigt!
Ska köra honom till jobbet imorgon, kl 6.15!!! ROLIGT!!!

Well

I´m out

Dagen efter

Jahopp så va ännu en nyårsafton över. Hade inte så mycket förväntningar detta året eftersom ju äldre man blir desto mindre bryr man sig om var man hamnar. Jag hade helst sett till att hamna hemma detta året med några flaskor och ett gott sällskap! Det blev ett gott sällskap på Monza istället med några glas :-) Kom dit vid 20 och intog buffén med efterrätt sedan vid 22 kom de som köpt biljett utan mat.

Tolvslaget kom med regn och en början till storm (underbart)! Kl 1 begav vi oss till klubben för att dra några orcinja, skitskoj! Men all eyes on us, det kändes obehagligt!

Tack för sällskapet igår!


I´m out!