Flyttlass

Ja snart är det dags att flytta. På torsdag har vi möte för att skriva på på banken och mäklaren kommer att vara där med nycklarna. Det kommer kännas så himla härligt!
Vi ska köpa färg och laminat, antingen på torsdag eller på lördags innan jag börjar jobba. Bara en sån sak gör mig hur glad som helst haha!

Har förberett med att köpa lite handdukar och gardiner, ska ha gardinstänger och soffa. Det sistnämnda hittade vi på IKEA, den är så himla snygg!

Annars är jag ledig vardagar, söker lite olika jobb jobbar på Liseberg på helgerna!

Back to normal!

Home sweet home. Hur bra det än kändes att vara i värmen s kändes inget lika bra som när jag kom hem! Sommaren va skitbra, böllopet var en dröm! Men det var ingen riktig semester. Innan bröllopet bodde vi i bilen och efter bröllopet någon annanstans haha!

Bröllopet va verkligen skitbra, det var veselo som vi säger (glatt), alla och allt var på topp! Det va varmt men det viste vi ju redan. Det som gjorde mig gladst va att jag hade så många vänner där. Det fattades några, men man kan ju inte få allt.

Väl tillbaka i Svea så hittade vi en lägenhet, förhoppningsvis är den vår efter att vi varit på banken på måndag! Jag jobbar på Liseberg och Riki håller sig på Posten!

Well, jag ska jobba mördarpass idag 15-00.30 så jag ska lägga mig en stund till

Kram på er