Working

5e dagen i streck som jag jobbar, det är rekord på otroligt många år, typ sist jag jobbade på Liseberg. Börjar komma in i rutinerna nu! Känns skitbra och det är skoj, hamnat i ett spel med bara grabbar så det kan också blir extra skoj! (se men inte röra) hahaha! Massa nytt folk och nya namn, man vet inte rikting vilka man hälsat på och inte, men det kommer väl fram med tiden! Haha!

Måste säga upp mitt kort på Life idag, jobbar 5dgr i veckan känns onödigt att ha ngn som drar pengar varje månad för ngt jag inte använder i alla fall!

Dags o dra!

I´m out!

Premiären

Premiären är förbi, jag är numera anställd på Liseberg! :-) Känns skitbra, gickl under upplärning igår, trots att jag jobbat förr, men det är lika bra så får man allt upprepat iaf! Mycket folk och alla skulle åka Uppswinget!

Jobba idag igen, 14-19 så det är inte så himla farligt!

I´m out!

Kan inte sova

Försökte lägga mig tidigt idag, så jag är pigg imorgon när jag ska erövra Bilhjulet på Liseberg. Men nej, kan itne sova, baa vrider på mig! Fy fan! Imorgon är första dagen, 14-21, ganska soft! Inte såå himla lång tid! Men det går uppåt! Kickoff var det igår, ganska skoj, mycket folk! Åkte Uppswinget, den va härlig!

Jobbade igår och idag på Wasséns, det var inventeringstajm! Mycket grejer, många siffror!

Om man skulle lägga sig i syrrans säng o kolla på TV?

I´m out


Tidig morgon

Uhh, det var längesen jag gick upp såhär tidigt! Vaknade kl 7.30! Det tog emot att gå upp och se Riste ligga kvar, gissa vem som är avis denna gången! Har föreläsning kl 9.15 om Buddhismen, iofs ganska intressant, men ändå vafan orka kl 9.15!
Iväg till Maria efter det för att do my nails, jag ska ha Lisebergs coolaste naglar LÄTT! Röda tror jag att jag vill ha denna gången, har ju haft alla färger så nu börjar vi om!
Nu börjar jobbperioden, torsd-månd! Sedan ledig till lörd och så kör vi igång igen! Ska bli skoj, ser fram emot det!


I´m out!

Duktigt duktigt

Bakat bröd idag också, haha vad gör man inte för att slippa plugga!

Har faktist pluggat också, Buddhismen och Buuddha! Intresting!

Skola imorn kl 9.15, knske ska lägga mej?

Puss på er

ps...naglar imorgon!

Wedding wedding wedding

Det är skitskoj att komma på små egna saker för bröllopet, ngt som ingen annan har haft så de bröllop man varit på hittills! Hittat favourboxes som man kan skriva ut från nätet och sätta ihop själv! Antingen att det ligger en sån vid varje plats eller att man får den i samband med tårtan! Ja, vi får väl se! Finns många olika exempel också. Hade varit coolt att skriva ut alla vita och sedan sätta guld och silverfolie på! :-)

dAGS O PLUGGA!

Seg start

Har fortfarande inte kommit igång med pluggandet, men det kommer väl! Allt är mycket lättare när riste inte är hemma! Sitter en ScrapBook och väntar på mig, kankse drar den först haha!

Neh, i´m leavin´

Nyvaken

Vaknade alldeles nyss, varför är det så att man automatiskt sätter sig vid datorn på en gång!? Helt otroligt, sedan påstår man att man inte är beroende, jaja vi säger så!
Måste "fixa" min laptop idag, detta håller inte, jag betala 17 000 för den och nu vill dom inte ens byta ut den! Jävla piss! Dom SKA byta ut den efter min behandling! Hahaha!

Riste ska till skolan strax, jag ska sitta hemma och plöja 8 kapitel om buddhismen! Det ska bli minst sagt intressant haha!

Lön imorgon! Jobbar torsd fred på Läddan och lörd sönd månd på Lisse! Torsd är det KickOff på Lisse också, kommer inte hinna till "förfesten" med Lyckohjul, men ja ja va ska man göra! Kommer väl fler tillfällen!

SKa ner och äta frulle!

I´m out!

Foodtime

Lagar mat och sitter vid datorn samtidigt. Råstekt potatis med kyckling och en sallad innehållande allt möjligt! Mjums!

http://www.nattstad.se/?r=94149

Lämnade in bilen också, så nu är man handikappad i 2 veckor. Vare sig jag vill eller ej så har jag skaffat ett månadskort!

*sniff* *sniff* dags och gå ner till spisen tror jag!

I´m out

Glömde!

Smart Vesna, skulle ju in med bilen på verkstan idag! Tror ni inte jag glömde eller! Fan fan fan! Får åka in sen med pappa!!!

http://www.nattstad.se/?r=94149

I´m out!

Wehuu Frekwent writer

Glömde säga http://www.nattstad.se/?r=94149  gå in där och bli medlem, det är lite beroendeframkallande men vafan det är skoj!

Har varken varit på gymmet eller gått ner till City och postat paketet! Men jag ska ut och promenera med Olga så vi tar det då!

Ha en bra måndag!

Back on track

Men frågan är bara hur länge haha!

Vad har hänt, typ ingenting! Jag börjar jobba på lördag, ingen fattar hur skönt det ska bli, att jag också ska få ha lite mer inkomst är 2500 kr! Riste fick sin lön idag, jag blev typ gladare än honom! Shopping på onsdag hahaha! Kollat med mamma olika flyg till Mk i vinter, det är ganska bra att åka ner och fixa allt bara jag och hon. Typ salen, klänningen och andra praktiska saker. Så slipper man ta allting över telefon, det blir bättre om man är där! Vi har spånat på gästlistan, trodde vi skulle få ta bort som fan, men nej alla jag hade skrivit plus några till, min sida ska ha typ 220 pers eller ngt sånt! Helt sjukt, ska man kolla hur många man har träffat det senaste året så blir det ju inte många! Klänningen har jag hittat, men den är röd på bilden, vill se hur den är i vitt men nej det funkar inte såklart!

Som sagt, börjar jobba på lörd varje helg fram till oktober, såå skoj! Hahaha! Gissa vem som måste skaffa sig ett liv! Men nä, det ska bli gött sen när vi jbbat ihop cashen och rullar ner till Mk med en snygg bil! Wehuu!

Jag ska ner och läsa lite Buddhism nu!

I´m out!