Sitter på vagnen på väg till job

0-66f033e3efd405bb54f48cbf159a283a.png

Kolla varifrån!

Sitter på vagnen på väg till jobbet! Kul! Igår funderade jag på några saker. Varför tror folk alltid att dom är bättre än alla andra? ! Jag tycker att jag är bra och det jag gör är också bra men varför finns det alltid folk som vill överträffa det man gör? Strävar man inte efter att ens ska vara det bästa för en själv?! Jag vet att människor förändras, det är en del av människan. Det har jag helt klart för mig! Men att man ändrar sitt tankesätt och sin personlighet så snabbt kunde jag aldrig ana! Det är 26 dagar kvar till vår resa! Ska bli så himla skönt att få ta av sig alla kläder och njuta vid en pool eller havet! Bara vi två! Nu ska jag byta spårvagn!


Sitter och har min sista rast! L

4d72100f61dcf51575652448c65e95b5.png

Kolla varifrån!

Sitter och har min sista rast! Läser veckobrevet som är sekretess ;) Står massa smaskiga saker ;) Slutar kl sju, dagarna går så snabbt. Ska ta och ställa mig i kassan nu :) Ska även fundera ut ett tema på bloggen! Puss


Jobbar Jobbar till sju idag från

05fe34701c55283632fb743d3e4c1028.png

Kolla varifrån!

Jobbar Jobbar till sju idag från nio. Ganska skönt att ha en eller två heldagar i veckan med tanke på att vi bara har 20tim schema! Gav mig på att tjata på Riste lite igår om en videokamera men det lyckades inte! Jag ska bearbeta honom tills vi åker till tunisien! Bara jag säger namnet på landet så känner jag värmen! Haha! Vi hittade nyss trettio prislappar i ett provrum! Ska skicka ett mms till chefen för att få reaktion haha!


testas

0-2d14b6373c6737dc531d246d1cda6313.png

Kolla varifrån!

testas


Liseberg 09

Jag fortsätter skriva eftersom som någon skrevi mina kommentarer,det är gött att bara få ventilera lite!

Idag var vi på Liseberg intro för säsongen, jag ska barfa behova men det ska bli riktigt skoj. Ännu roligare om jag och sis står i samma spel nångång haha! Många man kände igen, typ alla eftersom dom nya hade varit där på morgonen! Haha!

Imorgon skall jag jobba hela dagen 9-19. Chefen är borta 2 dagar så jag fick nån extra timme. Ska bli intressant om man blir vice butikschef, det hade verkligen varit skoj och hjälp mig för kommande intervju till but chef utbildningen! Jag är verkligen taggad! Jag hade varit världens lyckligaste om jag kom med, detta är verkligen något jag vill. Drömmen att få ha en egen butik och se den gå framåt!!

Vi har köpt oss ett litet husdjur, en undulat som heter Zoki, han har turcos kropp och gult huvud. Han är liten och tyst! Vet inte riktigt vafrör, men han kanske skäms?! Sover i alla fall mycket, precis som riste bara att Riste inte sover på en pinne haha! Vi får inte släppa ut honom än sa hon som sälde honom, så vi får lugna oss lite!

Om 28 dagar åker vi till Tunsien, det ska bli så skönt!

Sist måste jag säga att DU är patetisk haha!

// Ves

hmm

sk man lägga ner bloggen

Kvinnodagen

I lördags var vi på fest i klubben, men det var inte mycket att hänga i granen, som vanligt var medelålder 55+

Igår bjöd mormor och morfar på middag, vi var å Rest Meze och det var så himla god mat! Helt sjukt! Baklava till efterrätt, kan man begära mer?!

Idag ska jag jobba, ska hoppa in i dushe men vet dock inte  vad jag vill ta på mej haha


Kräk

Ja det var det enda som kom ur mig igår! Katastrof

Ikväll om jag mår bätttre ska vi på fest i klubben, få dansa lite!

Skriver mer strax

Kommentarer

Vad roligt med kommentarer lite då och då med tanke på att jag inte brukar ha någon koll på mina besökare. En kommentar kan göra hela min dag, speciellt om jag sitter hemma och har tråkigt!

Idag har jag varit ledig, åkte till Allum med syrran för att lämna in min mobil som reklamation, eftersom jag nu har haft den på lagning alldeles för många gånger. Innan jag åkte hemifrån såg jag att det fanns ledig tvätt tid, så det har jag också gjort. Lagade lite mat, så jag och Riste kunde äta tillsammans :)

Nu ligger han och snarkar och jag sitter och sms:ar med Linda! Vi stör oss lite! Mn nu kommer det bli andra bullar! Vi kan inte gå runt och vara hjälpredor!

Well...that´s about it!

Lidi!

Kole got his in English, then riste would have it a long time ago, now it´s swedish!

Jag har ingen kreativitet för attt blogga, vill ju berätta något roligt men det finns inget roligt att berätta.
Idag är jag ledi och så är jag ledig helgen också, vi har lite planer så får se vad som händer

Jag ska reklamera min mobil, den funkar fortf inte som den ska trots att den varit på lagning 2 ggr!