SMS-inlägg

img_0008 (MMS)


Testar från mobilen

Testar från mobilen


Lediga Dagar

Dessa senaste veckor har jag varit ledig så många dagar. Kul ibland, men nu blir det lite för lite pengar känner jag! Tittar på efter 10 med malou från igår, en tjej som är besatt av sin blogg, det är ju helt otroligt! Hon går inte utanför huset så mycket allt för att kunna upppdatera sin blogg!
Jag har köpt en iphone, jag ska kaske börja blogga därifrån!? Ska testa nu!

Dagens shopping

Tunika, jobb eller fest :)
Linne, perfekt till sommaren
Min städade closet haha!

Fel

Varför är det så att man allti försöker hitta fel på sig själv, detta när någon snackat skit oc vrängt på saker som hänt så att man själv blir den felande länken. Jag ve att jag inte gjort fel, men ändå har jag tänkt på det hela dagen! Helt sjukt!
Idag betalade jag biljetterna till MKD, ett problem mindre!
Nu ska vi bara bestämma oss för hotell i Djerba :)
Shoppade lite med sis idag, hittade en tunika och ett linne! Kommer bilder strax :)

Mycket jobb

Idag hade vi 30% på hela köpe, det var verkligen full rulle i dess riktiga bemärkelse! Men imorgon börjar jag kl 13 så det ska bli ganska skönt. Har lite att göra hemma!

Sitter och pratar med Suze, är så glad för henne :)

Off work

Idag är jag ledig från jobbet, men jag ska jobba helgen. Men det gör inte så mycket! Jag ser fram emot vår efterlängtade semester som jag fortfarade jagar!
Kläderna ligger i tvättmaskinen, jag ska fixat ioprdning köket så nu kollar jag dammet på hyllorna haha, ska byta lakan också!
Jag funderade på en sak
Har du någonsin varit med om att någon snackar skit om någon annan bara för att få sig själv att framstå som fläckfri!? Det fick jag erfara för någon dag sedan, helt otroligt vad man inte gör att för att framstå som perfekt! Det kanske var sanningen jag fick höra, men ändå man kanske inte ska få fram för hårt?!
Sedan fick jag en kniv i ryggen också, det var snällt tycker jag för jag högg tillbaka. Någon trodde att jag resonerade fel kring något. En högre person blev upppringd där jag blev ifrågasatt. Fråga mig istället. Jag spelar efter reglerna och gör inget om jag hade vetat att det var fel. Well, jag hade rätt och personen i fråga startade på en gång me ett rktigt rövslickeri där hon förklarade hur bra jag va på min sak bla bla! Man skall inte lyssna på folk runt om utan kom direkt till mig istället, det blir lättare så och du slipper skämmas nästa gng vi ses!

Fullt ös

Mycket på jobbet idag, satt med Sofija och gjorde klart schemat! Det va skitskoj men samtidigt jobbigt, men man måste lära sig så är det!
Satt och kollade resor, hittade bra biljetter till Thailand, ska kolla lite närmare på dem