Soligt ute

Skönt väder ute, solen är varm men så fort det börjar blåsa så är det ganska kört! Sitter på jobbet och tar det lungt, har precis ätit lunch. Ska ringa mamma och kolla läget tänkte jag.

Sis åkte till Makedonien igår, skönt för henne, men jag får sitta kvar här och ruttna!


Ringer mamma nu :)

Long time no writing

Haha läste precis det sista inlägget och nu får jag äta upp det jag skrev om ingen snö. Idag snöar det något helt otroligt och det är fan MARS!

Jag tänkte jag skulle ta och uppdatera lite om vad som har hänt hittills, både med livet och våra bröllopsplaner.

Jag sa upp mig på Posten i Januari, fick mammas tjänst på Östra istället, dels bättre betalt men också detta med att det inte är så fysiskt påfrestande. Trivs jättebra på sjukhuset, man ser lite äckliga saker ibland men det visste jag ju redan innan jag började. Är kvar till Juli och åker då till Makedonien.
Igår var det intro på Liseberg, ska jobba lite behov, fick en del tider men inte så himla många.

Vi har beställt förlovningsringarna och fick dom i helgen men dom var alldeles för stora, vet inte riktigt hur vi mätte, men jag ska dit idag och förhoppningsvis går det att fixa, t5jejen jag pratade verkade vara schysst.
Klänningen är beställd och jag har bnörjat gå i mina brudskor, än så länge är dom bekväma. Har dock inte ställt mig bredvid Riste än för att se hur lång man blir!

Vi var kumoj hos Jimmy på hans dop, det var intressant eftersom det var annolunda att döpa en vuxen, sen hade de vigsel också och var jättefina! I sommar blir det full rulle! Men så synd att Mares bröllop är samma dag för då missar vi det så som det ser ut nu! Fan va ledsen jag blev! Men så glad för Mares skull!

Nu ska jag på lunch, skriver mer efter!