Snart snart

Birgitta ringde igår om min klänning! Den skickades i torsdags så den borde vara här i dagarna! Efter det stron DIET haha! Jag e helt nervös, tänk om den inte är bra! Uhhh nervös!

ikväll kl 17 börjar jag på Liseberg, så nu är det två jobb! Familjedag idag, kick off imorgon och lördag är det premiär! Ska bli jävligt skoj faktiskt! Det bästa är ju att man är ute hela tiden! Här på sjukhuset hinner man aldrig gå ut, så fort man gör det så kommer det någon och vill fråga något!

Fick inbjudan av Mare och Nikola för nån dag sen, så jäkla ledsen att vi inte kan gå, jag hade verkligen sett fram emot det! Tyvärr går det inte att lösa heller hur mycket man än försöker! Bisse ska gifta sig samma dag, det ska också bli jätteskoj!

Annars inget annat nytt!


Kram

Vårkänslor

haha sist jag skrev måste lunchen ha blivit jävligt lång! Men nu är jag tillbaka i alla fall!

Har på mig sjukhusklänning idag med svarta thights haha, sexy! Eller inte! Men vad ska man göra liksom det är vår ute kan ju inte ha på mig byxor precis! Men nu fick jag höra att jag såg konstig ut haha! Jag har själv inte speglat mig så det kanse är sant! haha!

Har nya naglar också rosa, väldans vad vårig jag är!


Mamma skulle komma hit, får se hur det går. Hon ringde om brudklänningen förut så ringde Birgitta hit, hon sa att den borde kommamitten av April, and here we are så jag får väl ge det några dagar till! Nu känner man att det närmar sig i alla fall!

93 DAGAR KVAR!!

Har ont i ryggen också och det vägrar att gå över!


Lämna ett meddelande

På Lunch, lämna ett meddelande efter pipet



*piiiip*

Fint väder

Härligt väder ute idag! Tänkte att jag skulle passa på att återuppta bloggen idag! Men vi får la se hur det går!

Idag kommer Sis hem från Makedonien. Kan tänka mig att det första hon ska göra imorgon är att hämta sitt körkort på posten. Det har hon nog väntat på sen hon åkte! haha!
Hon har fixat lite grejer för bröllopet, blommor och dekorationer, skönt att lite saker är avklarade! Nu får vi se när jag och Riste åker ner. Kanske skulle sätta oss och planera och boka botbiljetten! Ju närmare desto dyrare blir biljetten!

Åter efter lunch!