En vecka

Har snart gått en vecka sedan Riste kom hit! Nu käns det som om vi har bott ihop hela livet! Vi har det skitbra och det kan bara bli bättre!

Hade massa folk hemma i lördags, sen har jag varit i skolan och på jobbet medan Riste fått vara med pappa och smälta in alla nya intryck!

Jag har varit helt frånvarande denna veckan...men nästa vecka är jag tillbaka i toppform!

Saknar er! Spec dej Mace :)

9,5 timme

Om 9,5 timme får jag träffa min honey, hans flyg landar i Göteborg då! Han åkte precis från Ohrid för att hinna med flyget som går kl 6! Fan va skoj det ska bli!


SKYNDA DEJ SRCE!

I´m out

Nedräkning och grejer

Helt sjukt alltså! Från att ha väntat sig att han skulle komma i februari är detliksom bara 2 dgr bort, inte ens 2 dgr 1 DAG!!! Sjuuukt! Pratade med min honey förut, han va på G med packningen! Men det är ju bara att inse att det är varmare i MK än vad det är här, där gick dom tydlgien i t-shirt!
Tose på fredag och sen på lördag ska vi ha massa folk hemma, får väl se hur roligt det blir! Tänkte jag skulle bjuda hit Boki, Dime, Ance och Nikolce också, ska snacka med Ance imorgon och med Boki också! Så vi får se hur det blir, hade varit roligt att ha dom här i alla fall! Synd att Mace inte e här :( Men hon va sugen på att komma upp ;)


Imorgon fyller mamma år, har inte köpt ngt till henne, får dra mig till City och köpa en blomma och åka med den till hennes jobb! (hoppas inte hon läser detta)
Har ingen VFU imorgon heller och fredag har jag tagit mig friheten att vara ledig från allt! Hahah!

Ja, sen är det väl inte så mycket mer!

I´m out!



Ance...

...jag gillar dig! Du är amazing!

:-)


Filåt!


Uppehållstillstånd och flygbiljetter

Ja, nu har det hänt! Riste fick sitt uppehållstillstånd igår den 20 november! Gissa om jag blev glad när jag öppnad brevet, det va helt sjukt! Jag jagade flygbiljetter hela dagen igår, hittade en för 244 euro, det va helt okej och skit samma vad den kostar bara han kommer hit så snabbt som möjligt!
Han kommer på fredag, så vi ska väl dra och kolla på Tose och lördag och söndag blir det quality time!

Praktik denna och nästa vecka!

I´m out

Ryggsmärtor

Måste beklaga mig lite, har aldrig haft så ont i ryggen som jag har idag! Kunde inte komma upp imorse för att gå till min praktik, det är heelt otroligt! Jag ska sitta hemma idag och kurera mig, men the och film och plugg! Satt faktist på tåget igår och pluggade, det va riktigt duktigt! Jag är stolt över mig själv!

Jag har halsduksfettisch kom jag på igår, va inne i min favoaffär i Stockholm köpte 2 jääättefina halsdukar och så köpte jag en på H&M också, dom va så fina! En svart med glittergrejt, en grön och en rosa/röd/orange skiiitsnygga!

Det regnar som fan ute och blåser! Som vanligt!

Snarrt kommer han!

I´m out!

Hotelllobby och msnbegär

Halo Godingar!

Sitter med Mare i lobbyn och chattar, vi är helt sjuka, kan inte släppa msn ifrån oss ens en dag!
Två fyllon står bakom oss och kör fyllesnack haha!

Gjort mass smurfis saker idag och imorgon fortsätter vi dessuto blir det väl lite shopping tror jag innan vi åker hem!

I´m Out!

Tentanerver

Morsning korsning!

Varför får man nerver innan tenta, speciellt denna som är en diagnos på hur mkt engelska ord man kan, elle ja man får ett papper med 120 ord så ska man fylla i vad dom betyder. jag har liksom inte kunnat plugga så jag borde inte vara nervös, men jaja det går väl över! Ska iväg alldeles snart! Hoppas bara jag blir klar snabbt, för jag måste vara på landvetter senast 1530!! Jag ska skynda igenom det!

Annars, inget spec!

I´m out!


Packning och Idol

Felicia åkte ut! Helt okej, man fattade liksom med tanke på att alla tjejer röstar på killarna, det är ju inte så att det sitter massa killar och kollar på Idol (eller?)! Tro inte att jag är fantast, jag började kolla för 2 veckor sedan, det är nu det börjar bli intressant!

Pratade med Mace förut, det va fan ett tag sen vi pratade så länge! Alltid lika roligt :-)

Jobbet, shiiit vilken dag! Jag flippade! Vem är hon som ska tro sig och dalta med mig och ge mig order, okej om det liksom sades på ett bra sätt, men det va verkligen ORDER! Vesna tål inte så mycket av den skiten, lite okej det hör till jobbet men inte så mycket som hennes jävla babbel!

Stockholm imorgon och VOC tenta, kuuul! Stockholm i alla fall, tentan sådär! Åker tåg hem på söndag, så jag kommer ha 4 timmar på mig att plugga, det känns ganska bra faktist! Hoppas verkligen jag får något gjort också, inte bara sitta där och häcka! Just det, måste ladda min iPOD! Påminn mig! Hahaha!

Inget annat roligt att komma med!

I´m out!

Jobb och början på helg

Så är det! Fredag idag, veckorna bara flyger förbi, det är redan 3 månader sedan vi kom hem från Makedonien och jag lämnade min älskling! Älskar dig srce! Varje minut utan dig är som ... ja jag vet inte ... jobbigt i alla fall!

Men idag fick jag goda nyheter, jag får svar om Ristes uppehållstillstånd den 23 november :-) gissa om jag blev glad, svaret blir givetvis JA :-) Så om 3 veckor är han garanterat här, ska bli så jävla roligt och äntligen får jag sluta vänta och längta! Man kan påbörja något tillsammans!

Jobbar idag, 12-19 gött med lite extra pengar, men mindre gött med folk som tror dom kan bossa över en, jag blir så jävla sur! Jag kan minst lika mycket som HENNE men ändå så ska hon tro sig så jävla mycket! Ja jag vet inte vad jag ska säga! Orka!

Åker till Stockholm imorgon efter tentan kl 1550, ska träffa Mare där och jobba undan lite på SMURFIS-kontoret, finns en hel del att göra och vi kan inte låta Z göra allt själv! Så vi e där lörd-sönd!

Fortf inget svar från usa resan, börjar nästan tappa hoppet och tro att allt är skitsnack! Är det så, då lovar jag er alla att jag ska sluta lyssna på The Voice haaha! Dom ringde mej för 2 veckor sedan och skulle återkomma förra veckan, men det sket sig tydligen!

Nu är det dags att dra!

This is about it!

I´m out!

Godis och flygbiljetter

Tjingeling!

Kom hem från jobbet vid 20 tiden, köpte med mig liiite godis för att sitta och slappa ikväll! :-)
Ganska okej dag, jobbade ju bara 5h, men det kändes som en heldag, va inte så mycket att göra dock så det gick ju segt som fan!

Ska strax boka biljetter till Stockholm, får se om det finns några kvar bara!

Nu kom Mace in på MSN :)

Det va väl it....

I´m out!

Tidig morgon...

Jaha, första dagen som "blogger", det ska bli otroligt intressant och se hur mycket jag kommer palla dela med mig av mitt liv, allt viktigt och onödigt! Jag planerade att starta redan igår, men jag vet inte riktigt vad som hände. Jag tänkte jag skulle skriva om allt som händer för att sedan kunna utvärdera mig själv och se om jag verkligen har så tråkigt liv som jag tror att jag har!

Well, vaknade tidigt som fan idag, även om jag kunde sova till kl 13, så vaknade jag kl 9 heeelt onödigt! Jag gör alltid samma sak! Så det bar ju givetvis av till telefonen för att ringa Per Erik eller vad han nu hette på Migrationsverket i Karlstad där Ristes ärende skall flyttas och förhoppningsvis ska det hända lite saker där, inte vänta till Februari som hon sa hr i Göteborg. Men givetvis va hon som skulle skicka papprena SJUK! Så Vesna fick ringa runt och jaga folk som skulle in på hennes kontor och fixa dom! Efter mycket om och men så lyckades jag, det är förhoppningsvis så att papprena har kommit iväg redan nu!

Ledig från skolan 2 veckor framöver, men jag har praktik! Ska ju bli roligt, har fått värsta uppgifterna som man skall göra, så man är ju inte helt fri när man är på praktik! Jag tycker det är jobbigt när dom i klassen inte gör så mycket av det som vi ska skriva om, det känns som en jävla massa ordbajseri, men det är väl en merit det också! Så vi får hoppas på det bästa!

På lördag har jag VOC/MCT tenta, grammatik och ordförståelsetenta i Engelska, får väl se bhur det går och efter det bär det av till Stockholm där jag ska träffa Mare, det ska bli så jävla roligt! Vi ska jobba lite på SMURFIS kontoret och så ska vi fixa en jävla massa har jag tänkt! Måste ringa Zlate strax så han kan föra över pengar på mitt konto till flygbiljetterna!

Jobba idag 15-19, blev en knasig tid, tror det blivit något missförstånd, men skit samma, det blir lite pengar i alla fall, trots att det mesta kommer gå till skatt haha! Ska jobba lite under nästa vecka också!

Jag va på Body Jam igår, kul som fan och denna gången hade jag ingen tränngsvärk efteråt, så det känns bra, we are making progress!

Det va allt för nu!


I´m out!