Weeekend

Som jag skrev var vi i Eslöv och sov hos Tanja och Zlatko. Vi kom fram lörag kväll och hade en mysig kväll att se fram emot. Tanja hade gjort god mat så va åt och snackade lite allmänt. Därefter blev det lite film och ännu mer snack. Det är kul hur vi egentligen började umgås, allt var via smurfis. Det är skoj när man får vänner för livet. Zlatko har varit med om mycket, alltid kul att höra hans berättelser.
Vi va ute en sväng också runt Eslöv, skönt att komma ut efter maten, vilket man aldrig lyckas med här i Göteborg. Det är alltid skönd att komma ifrån stan och träffa människor som man annars inte brukar täffa så ofta!

På söndagen åkte vi en sväng till Malmö, blev en promenad där också och sedan en fika. Dom hade världens godaste Cheesecake :) Åkte runt i Eslöv lite och fick se olika fina platser, sedan åkte vi hem och hämtade våra saker. Träffade Maggan en lite stund, alltid lika skoj! Men sista dagen blir lltid stress. Därefter åkte vi till Mare och Nikola, sat en stund med dom också, sen blev klockan mycket.

Hälsade på baba och dedo när vi kom hem , dom åkte till makedonien idag!

Nu ska jag äta middag på balkongen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback